КУБОК ДЮФЛУ. ПЕРЕМОГА НАД СТАРШИМИ «КАРПАТІВЦЯМИ»

У 5-му турі Кубка ДЮФЛУ «жовто-чорні» здобули дві перемоги, два матчі звершились внічию, а в одній грі «рухівці» поступились. 
 


«Рух» U-16 у рідних стінах декласував на рік старших гравців із УФК «Карпати» U-17. Підопічні Гаврюшова та Єсипа здолали «зелено-білих» з рахунком 4:2.
 


А от вихованці Академії 2009-го року народження зазнали виїзної поразки в протистоянні із ФК «Львів» U-15 (гравці 2008-го року народження) – 0:2.
 


Справжній голепад влаштували футболісти «Руху» U-17, які відправили у ворота «Покрови» U-19 одразу 8 м’ячів. Дублями відзначились Ніколаєв та Коваль. По голу записали у свій актив Лебідь, Бейзик та Пилипенко. А остаточний рахунок 8:1 «рухівці» встановили після автоголу гравця «Покрови». 
 


Результативну нічию 1:1 зафіксували у грі «Руху» U-15 та «Покрови» U-16. Гол у складі «жовто-чорних» забив Зелінський. 
 


А наймолодші футболісти Академії, які беруть участь у Кубку ДЮФЛУ, з команди «Рух» U-13 розійшлися миром з «Минаєм» U-14 – 1:1. Забитий м’яч у активі Курташа. 
 


У 6-му турі «Рух» U-13 на виїзді поміряється силами із мукачівським МФА U-14, «Рух» U-14 у рідних стінах прийматиме ДАФ «Дніпро» U-15, «Рух» U-15 на Академії зіграє проти «Минаю» U-16, а на «Рух» U-17 чекає клубне дербі проти однолітків із ДЮСШ «Рух».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини