КУБОК ДЮФЛ. ДВІ РОЗГРОМНІ ПЕРЕМОГИ ВИХОВАНЦІВ АКАДЕМІЇ

«Рух» U-15 відвантажив у ворота ФСК «Янтарний» 20 голів, а команда «Рух» U-17 взяла гору у клубному дербі над школою з рахунком 10:2. 

 

 

Найрезультативнішою у цьому турі була команда 2008 року народження, яка у рідних стінах познущалась над старшими на рік хлопцями з Новояворівська. «Жовто-чорні» забили у ворота ФСК «Янтарний» аж 20 голів! До слова, у цій зустрічі покер оформили одразу два гравці – Кройтарь та Повханич. В активі Зелінського – хет-трик, дублі – у Шелепінського та Деркача. 

 

 

Надупевнену перемогу у «рухівському» дербі святкувала також і команда 2006 року народження під керівництвом Володимира Безуб’яка. Академіки відвантажили одноліткам зі школи «Руху» 10 голів, пропустивши при цьому двічі. Хет-триком відзначився Музичук. Були у ці грі також і три дублі – Бейзика, Коваля та гравця на перегляді.

 

 

Команда 2010 року народження, яка виступає у категорії U-14, цього тижня гостювала у стрийської «Скали 1911». Дуель між цими команда переможця не виявила, нічия 0:0. Тоді як команда «Рух» U-16 зазнала поразки 0:3 від старших хлопців з «Покрови» U-17.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини