КОМАНДИ «РУХУ» U-11 – ПЕРЕМОЖЦІ СРІБНОЇ ТА БРОНЗОВОЇ ЛІГ БЛАГОДІЙНОГО ТУРНІРУ «КУБОК ДОПОМОГИ УКРАЇНІ»

 

Благодійна організація «Рух у Майбутнє» вдруге поспіль організувала дитячі змагання, завдяки яким вдалось зібрати 42 тисячі гривень для дітей-переселенців.

 

 

У турнірі, який цієї середи відбувся на Академії «жовто-чорних», позмагались 12 дитячих команд 2011-го р.н. зі Львова, Луцька, Тернополя, Івано-Франківська, Хмельницького, Тернополя, Стрия та Червонограду. Варто зазначити, що окрім двох рухівських колективів, у змаганнях взяли участь і вихованці івано-франківського філіалу «Руху», для яких «Кубок допомоги Україні» став дебютним. Франківські дітлахи здобули у групі переконливу перемогу над однолітками зі «Скали» (5:0) та в підсумку посіли четверте місце у Срібній лізі.  

 

 

За підсумками турніру вихованці «Руху» завоювали два кубки – Срібної та Бронзової ліг. Перша команда «жовто-чорних» у фіналі Срібної ліги здолала тернопільський «Чемпіон» (3:1), друга – у фіналі Бронзової ліги – взяла гору над луцькою «Волинню» (3:1). Головний трофей змагань над головою підняли юні футболісти з Хмельницького, які в серії пенальті перемогли червоноградський «Лідер» – 3:2. Призерів та найкращих гравців турніру нагороджував гравець основної команди «Руху» Юрій Климчук.   

 

 

Більше світлин з благодійного дитячого турніру ­– у галереї.

Нагадаємо, минулого тижня на Академії «Руху» проводився подібний турнір у віковій категорії 2010-го р. н. У планах організаторів – проведення подібних благодійних дитячих турнірів в інших молодших категоріях футболістів.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини