КОМАНДИ «РУХУ» СТАРТУВАЛИ У ВІДКРИТОМУ ЧЕМПІОНАТІ ЛЬВІВЩИНИ

«Жовто-чорні» представлені на турнірі 8 командами – по команді Академії футболу та ДЮСШ «Руху» у кожній з вікових категорій.

 

 

Вихідними розпочався Відкритий чемпіонат Львівщини. У турнірі представлені 4 вікові категорії: U-14, U-15, U-16 та U-17.  Участь у змаганнях беруть по 8 команд у кожній з вікових категорій: ДЮСШ «Рух», Академія футболу «Рух», УФК «Карпати», ФК «Львів», ФА «Тернопіль», «Прикарпаття», ДАФ «Дніпро» та КЗ «Карпати».

У першому турі чемпіонату школярі «Руху» зустрічались з однолітками з ФК «Львова». Найстарші представники «жовто-чорних» здобули перемогу над суперником з рахунком 3:2. Інші ж вікові категорії, на жаль, поступились. Команда U-16 програла з рахунком 0:1, вікова група U-15 поступилась з результатом 1:3, а наймолодші представники «Руху» програли 0:2.

 

 

Щодо представників Академії футболу «Руху», то тут хлопці здобули 4 перемоги над «Тернополем». Вдома «жовто-чорні» у вікових категоріях U-17 та U-15 обіграли суперника з рахунками 3:1 та 1:0 відповідно. На виїзді «рухівці» U-16 здолали ФА «Тернопіль» з рахунком 4:0, а команда U-14 святкувала перемогу з рахунком 8:0.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини