КОМАНДИ АКАДЕМІЇ ВІДНОВИЛИ ТРЕНУВАННЯ

 

Хлопці 2007-2011 років народження повернулись із зимових канікул та провели дебютні заняття у новому році.

Першими в понеділок, 16 січня, на поле Академії вийшла команда «Руху» U-13. Дебютне тренування після довгої паузи було особливим також і через те, що до нього доєднався досвідчений Роман Марич. Знаний наставник, вихованцями якого є зокрема Мар’ян Мисик та Юрій Копина, відтепер працюватиме в команді разом з Олегом Леганом та Сергієм Хижим. 

Вже 27 січня «жовто-чорні» вирушать в Будапешт на 5-ий тур міжнародного чемпіонату Інтерліги. Там, нагадаємо, беруть участь дві команди Академії «Руху», в тому числі, і «Рух» U-12. До слова, підопічні Юрія Соломки та Івана Карапінки наразі йдуть у лідерах змагань зі стовідсотковим показником – 8 перемог у 8-ми матчах.

Поки ж хлопці 2010-11 р.н. лише готуються до змагань, у команди U-15 перший офіційний матч запланований вже у ці вихідні. Підопічні Назара Савицького у суботу, 21 січня, зіграють проти «ВІК-Волинь» U-16 у рамках 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛ

Останніми з зимових канікул вийдуть наймолодші вихованці Академії – хлопці 2012-го року народження. Команда U-11, яку тренує Маркіян Шкраба, збереться разом наступного понеділка, 26 січня. 

Нагадаємо, тижнем раніше тренувальний процес відновила команда 2006-го року народження під керівництвом Володимира Безуб’яка. Хлопці з U-17 також встигли взяти участь у міжнародному турнірі у Забже, де посіли 5-те місце.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини