КЛИМЧУК І БІЛИЙ - ПРО СПАРИНГ З «АГРОБІЗНЕСОМ»

Коментарі «рухівців» після заключного спарингу на зборах.

 

 

Юрій КЛИМЧУК, гравець ФК «Рух»: «Нам сьогодні протистояв непростий суперник. Налаштовувались на «Агробізнес», як на будь-яку команду Прем’єр-ліги. Гра видалась бойовою. Моменти були як у них, так і в нас. Хоч і не вдалось сьогодні перемогти, можна занести цю гру собі в актив. Вважаю, збори провели добре, набрали кондиції і готуємось до першого туру».

 

 

Максим БІЛИЙ, гравець ФК «Рух»: «Агробізнес» - організована команда. Ще з тих часів, коли ми з ними грали у Першій лізі. Це зіграна команда, гравці якої відчувають одне одного. Кожен знає своє місце на полі, це помітно. Ми теж старались грати у свій футбол. Складно було демонструвати швидкий футбол. Скільки живу у Львові, не пам’ятаю такої спеки. Але все одно, такі ігри теж потрібні. У нас попереду виснажливий чемпіонат, маємо звикати до такого ритму. 

Гра вийшла трохи закритою. Відкриватись були змушені наприкінці матчу, коли треба було зрівнювати рахунок. Так, я підключився до атаки. Суперників збиває з пантелику, коли таке робить центральний захисник. Я пішов на ризик, опинився у потрібній зоні і виконав передачу. Пощастило, забили красивий гол.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини