КЛИМЧУК І АЛЬВАРЕНГА – ПРО МАТЧ З «МИНАЄМ»

Коментарі авторів забитих голів у ворота закарпатської команди. 
 


Юрій КЛИМЧУК, гравець ФК «Рух»: «Гадаю, якби не перший пропущений м’яч, то нам би вдалось сьогодні перемогти. Після швидкого голу ми трішки розгубились. Робили все для того, щоб зрівняти рахунок. А зробити це не так вже й просто. Як наслідок, нічийний результат. Для перемоги нам не вистачило ще одного забитого м’яча.

В момент, коли я забив, це була звичайно робоча ситуація для мене. Я дуже часто так граю: зміщуюсь в центр і пробиваю по воротах. Тим паче, переді мною була вільна зона. Після мого удару м’яч летів у рамку воріт, а захисник «Минаю» ще трішки головою підправив його. Гол вдався ефектний. Це вже мій далеко не перший забитий м’яч за «Рух». Так, забиваю вже другий матч поспіль, але у мене за «жовто-чорних» були і довші гольові серії».
 


Фабрісіо АЛЬВАРЕНГА, гравець ФК «Рух»: «Щасливий, що вдалось забити свій дебютний гол у офіційному матчі за «Рух». Емоції б’ють через край, але дещо засмучений, адже нам не вдалося перемогти у рідних стінах. Мені сьогодні пощастило забити, зокрема, і через те, що у воротаря «Минаю» сьогодні був поганий день. Я не очікував побачити м’яч у сітці. Переді мною було багато гравців суперника і я навіть не бачив траєкторії польоту м’яча. «Минай» – це насправді хороша команда. Здебільшого вони діють від оборони. Нам на старті матчу було трохи важко, адже пропустили швидкий гол. Це десь зруйнувало наш план на гру». 

 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини