КІТЕЛА, ХОЛОД І САВЧУК – ПРО ЧЕМПІОНСТВО ТА ПЕРЕМОГУ НАД «ЧОРНОМОРЦЕМ»

Захисники «Руху» U-19 Андрій Кітела, Віталій Холод і Гліб Савчук розповіли, що відчувають після перемоги над «Чорноморцем» U-19 (2:0), яка остаточно оформила друге поспіль чемпіонство «жовто-чорних».

 

 

Андрій КІТЕЛА: «Це наша спільна перемога в чемпіонаті. Я в останніх матчах виводив команду з капітанською пов’язкою, тому що не було нашого основного капітана Денис Підгурського. Звичайно, це велика відповідальність, але я знаю, що в нас усі хлопці один за одного, не так важливо, хто капітан, головне, щоби була справжня команда. Завжди приємно вигравати, а тим більше ставати дворазовими чемпіонами. Чесно кажучи, перед сьогоднішньою чемпіонською грою в плані налаштування не було такого, щоби хтось переживав чи нервував. Ми спокійно виходили, знали, що цього суперника маємо переграти. У цьому чемпіонаті нікому не поступалися ні за грою, ні за рахунком. Зрозуміло, що, можливо, хтось перед грою більше думав про цей поєдинок, нічого страшного, все одно ми перемогли, і в роздягальні після матчу знову лунав «Цей сон», як же без цього?»

 

 

Віталій ХОЛОД: «Це дуже довгий шлях, ми будували цю команду протягом трьох років, щоби дійти до чемпіонства, доводили все на футбольному полі, показували все, що вміємо, в кожному матчі. Навіть за статистикою – найбільше забили та найменше пропустили. Це свідчить про те, що ми насправді найсильніші. Перед матчем із «Чорноморцем» ми розуміли, що треба зробити останній крок до чемпіонства, остання гра, щоби досягнути мети. Навіть нічия нас влаштовувала, але ми всі налаштувалися тільки на перемогу, хотіли здобути три очки. Після гри раділи, це неперевершені емоції, ми дуже щасливі. Вважаю, що заслужили на чемпіонство, адже багато працювали, щоби дійти до цього моменту. І на футбольному полі, і поза ним ми є справжня команда».

 

 

Гліб САВЧУК: «Хочу подякувати всій команді, а також моїм близьким, які завжди підтримували. Це був нелегкий сезон як для мене, так і для команди, але ми стали чемпіонами та встановили рекорд. Я думаю, що нескоро його хтось поб’є, дай Боже, щоби ніколи ніхто не побив. Зараз шалені емоції, дякую всім, команді, персоналу, адже кожен вклав свою частку в цю перемогу. Ми всі розуміли, наскільки важкими будуть останні матчі. Але мотивують суперників чи не мотивують, нас це не цікавило, ми просто виходили й обігрували їх, хай там люди займаються, чим хочуть. Сьогодні ми повністю переграли «Чорноморець», особливо в першому таймі, після перерви десь трохи підсіли, вони більше на атаку розпочали грати, ми ж діяли обережно, суперники збилися на навалу, гра стала дещо нервовою. А потім ми забили другий гол, фінальний свисток і все».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини