ІВАН ФЕДИК: «ВІТАЮ ВСІХ З ПЕРЕМОГОЮ! ФУТБОЛІСТИ МОЛОДЦІ!»

Коментар наставника «Руху» після переможної гри з «Олександрією».

 

 

- Христос Воскрес! Вітаю всіх зі святом! В першу чергу хотів би сказати, що в цей день футболісти повинні святкувати з сім’ями, а не грати в футбол. Можна обійтися іншими днями: понеділок, субота... зіграти цей тур. Футболісти теж люди. Вітаю всіх з перемогою! Футболісти молодці!  

У нас зараз складний календар. Ми грали пропущений матч з ПФК «Львів», крім того, в інтересах збірної прийняли рішення завершити чемпіонат на тиждень раніше. Відтак, нема часу на відпочинок. Можна було тільки вгадувати, хто з опорників, які по суті виконують найбільший об’єм роботи на полі, краще готовий до поєдинку. Відповідно, ми, скажемо так, не вгадали. Заміни у першому таймі зумовлені не тим, що хтось погано зіграв, просто нам треба було додати швидкості. З замінами ми не вгадували, ми робили їх цілеспрямовано. Знали, що Мартинюк і Притула підсилять гру в атаці. Для Богдана Бойчука це дебютний гол в УПЛ. Справа в тім, що він не є егоїстом, завжди грає на команду, віддає передачі.   

Перемогли сьогодні завдяки тому, що в роздягальні внесли деякі корективи у гру. Також те, що Пашаєв не вийшов на другий тайм, теж нам зіграло на руку. Ми готуємось до кожної гри. Попереду гра з «Олімпіком». Будем готуватись і дивитись. Хто краще відновиться, той і буде грати. 

Чи можна після цієї перемоги казати, що «Рух» виконав завдання? Можете казати. Ми не можем такого казати.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини