ІНГУЛЕЦЬ - РУХ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри принципового протистояння у Кропивницькому.

 

 

«Рух» та «Інгулець» - одні з наймиролюбніших команд УПЛ. Кіровоградський клуб в чемпіонаті 10 разів грав внічию, «жовто-чорні» зводили матч до мирової у семи випадках. Втім, слід зазначити, що востаннє підопічні Івана Федика грали внічию ще у 17-му турі, коли розійшлися з «Ворсклою» 1:1. Відтоді безнічийна серія «Руху» триває вже 6 матчів. «Інгулець» же не закінчує ігри внічию впродовж рекордних для клубу 4-х ігор.

Два останні поєдинки за участі «Руху» та «Інгульця» завершувались нічийним результатом. У першому колі УПЛ «жовто-чорні» на «Арені Львів» не зуміли втримати переможний результат і зіграли 2:2 (забивали Мисик і Кондраков). В останній зустрічі на полі суперника теж була зафіксована мирова. Гра в рамках Першої ліги у Петровому завершилась 1:1. Важливий бал своїй команді після автоголу Мисика приніс Климчук, реалізувавши 11-метровий. 

Безпрограшна серія «Інгульця» в домашніх стінах триває 4 матчі (2 перемоги, 2 нічиї). Без урахування технічної поразки від «Шахтаря», кіровоградський клуб лише раз поступався в чемпіонаті на стадіоні «Зірка» - у 10-му турі від київського «Динамо» (0:2). Цікаво, що 7 із 10-ти ігор у Кропивницькому петровці завершили внічию.

На виїзді у цьому сезоні «рухівці» набрали лише 5 очок. Це один з найгірших показників чемпіонату. У 9-ти попередніх матчах «жовто-чорні» зазнали сімох поразок, двічі звели гру внічию та раз перемогли - сталось це у 16-му турі у грі з «Колосом» (2:1).

Гра з «Інгульцем» стане для «Руху» ювілейною 150-ою на професійному рівні. Особливим цей поєдинок може стати також і для двох «рухівців» у випадку їхньої появи на полі. 100-й матч в УПЛ може провести Роман Карасюк, 50-й - Юрій Климчук, який свого часу забивав переможний гол у ворота петровців.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини