ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Великоднє привітання почесного Президента ФК «Рух» Григорія Козловського.
 


– Дорогі християни, дорогі українці, дорогі наші захисники та захисниці! Від щирого серця вітаю Вас з нагоди Великодня. 

У цей важкий для України час Воскресіння Ісуса Христа сприймається у особливій призмі віри. Саме віра допомагає нам та усім воїнам, які боронять нашу землю, робити неможливі, дивовижні речі. Глибоко переконаний, що добро завжди перемагає зло. У цей день, як ніколи, доречно пригадати важливу біблійну притчу, яка згадується у всіх чотирьох євангеліях. Юдейський народ юрбою кричав перед Понтієм Пилатом, щоб він звільнив на Пасху вбивцю Варавву і розіп’яв Ісуса. Зрештою, так і сталось… Все, що відбулось далі, назавжди змінило хід історії цілого людства. Христос Воскрес! І вся віра наша залежить від цієї події. Добро завжди перемагає зло навіть тоді, коли воно велике та нелюдське. Вже зовсім скоро Україна теж воскресне у новому образі та стане ще кращою, аніж була до війни, яку розв’язала росія. 

Цьогорічний Великдень – особливий. Хотів би низько вклонитися й подякувати нашим військовим, завдяки яким ми маємо змогу відвідати великодню молебень та посвятити дари господні. Саме люди, які захищають нашу землю – гаранти світлого майбутнього та віри у завтрашній день. Ми молимося за Вас! Божої ласки та опіки Вам та Вашим родинам. 

Також хотів би звернутися до тих вірян, які зараз роблять все можливе в тилу, аби з кожним днем наближати перемоги України. Разом – ми сила! Тож нехай Господь подарує усім нам промінчик щастя, щоб бодай на мить ми змогли подякувати Богу та щиро промовити: «Христос Воскрес!», а у відповідь почути «Воістину Воскрес!». 

З повагою, почесний Президент ФК «Рух» Григорій Козловський. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини