ХОРВАТСЬКИЙ ЗБІР. ДЕНЬ 4. РОБОТА НАД СТАНДАРТАМИ ТА ВИХОДОМ В АТАКУ

 

«Жовто-чорні» вже на повну потужність занурилися в роботу в хорватському Умазі, де триває підготовка «Руху» до відновлення сезону.

У четвер, 26-го січня, перше заняття для футболістів львівської команди стартувало об 11:30 за українським часом. На футбольному полі «рухівці» відпрацювали вправи на координацію. Після цього відбулися тактичні ігрові серії, під час яких гравці налагодили взаємозв’язки, які потрібні за тієї чи іншої ситуації під час матчів.

Вечірнє тренування розпочалося о 17:15 за українським часом. Для початку – традиційна розминка, згодом – улюблені для футболістів квадрати.

Крім того, підопічні Леоніда Кучука відпрацьовували окремі тактичні моменти, які потім зможуть використовувати під час офіційних поєдинків, – зокрема, працювали над стандартними положеннями та виходом з оборони в атаку.

Попри те, що робота непроста, і футболісти отримують чималі навантаження, помітно, що працюють вони у хорошому настрої та з повною відповідальністю, розуміючи, які завдання стоять перед командою найближчим часом.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини