ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ: «МИ ВІДКРИЛИ ДВЕРІ У ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ФУТБОЛ ДЛЯ НАШИХ ФУТБОЛІСТІВ»

Президент «Руху» Григорій Козловський розповів про перемовини щодо трансферу Миколи Кухаревича.
 


– Ми вели діалог близько трьох місяців. Окрім «Труа», було ще чотири клуби, які цікавилися Миколою. Зокрема, всі знають про історію з «Андерлехтом». Все ж, коли з’явилася можливість попрацювати з компанією City Football Group, яка є власником багатьох різних клубів у всьому світі, нас це дуже зацікавило. CityFootball Group – це ціла система, яка працює над досягненням максимальних спортивних та фінансових результатів та над розвитком футболістів. На вершині цієї піраміди один з найбільших та найсильніших клубів світу – «Манчестер Сіті». Відтак, ми переорієнтувалися в цьому напрямку. Звісно, що під час перемовин у нас виникали різні складнощі. Та все ж ми долали їх і знаходили компроміси. Найголовніше, що ми відчували, що сторона наших партнерів зацікавлена не лише у трансфері, а й в чомусь більшому. Плід цих перемовин – це пошук компромісів. Зараз це вилилось у підписання трансферного контракту та інших документів, які дозволять нам рухатись далі. 

Фінансово, ваажаю, це вигідна пропозиція для «Руху». Зі зрозумілих міркувань ми її не можемо озвучувати. Але крім самої трансферної суми для «Руху» прописаний цілий ряд привабливих бонусів. Також в нас залишились права на отримання відсотків від майбутніх продажів Миколи. Сподіваємось, що в майбутньому для нас це буде ще успішніший трансфер у фінансовому плані. Та найважливіше, що ми продемонстрували усім: «Рух» готовий відпускати молодих футболістів, якими цікавляться в Європі. Прагнемо, щоб це був приклад для інших наших гравців. Ми відкрили двері у європейський футбол для футболістів з нашої структури. Трансфер Кухаревича продемонстрував, що ми налаштовані виключно конструктивно. Готові максимально сприяти у тому, щоб гравці «Руху» продовжували кар’єру в європейських клубах і створювали собі справді хороше футбольне майбутнє. Перехід Кухаревича в «Труа» – це не лише бажання «Руху», а й вибір самого футболіста. Ми все збалансували і разом прийшли до такого рішення. 

Також хотів би висловити слова подяки компанії Trident Consulting and Investmentsта її керівнику Володимиру Бербеці за допомогу в здійсненні трансфера Миколи Кухаревича в «Труа». Його роль була надзвичайно важливою в процесі перемовин. 
 


Дуже важливо, що у представників «Труа» є розуміння, що в їхніх руках опинився футболіст з великим потенціалом. Вони знають, як з такими гравцями потрібно працювати. Тому що City Football Group, в яку входить французький клуб, – це велика система, яка має глобальну методику роботи в різних напрямках, в різних сегментах. Дуже велику увагу вони приділяють якраз адаптації молодих гравців та їхньому розвитку. Впевнений, що опіка над Миколою буде на найвищому рівні та сприятиме його прогресу. 

Крім того Микола Кухаревич – це дуже амбітний футболіст, який поставив перед собою дуже високі цілі. Аналізуючи його ставлення до справи і його позитивну динаміку у грі, я вірю і впевнений в тому, що в нього все вийде. Всі труднощі, які будуть виникати на шляху Миколи, не сумніваюсь, будуть його лише загартовувати. Адже як зазначали представники City Football Group під час переговорів, головна мета, яку вони поставили перед собою і футболістом, досягти рівня гравця головної команди Групи - «Манчестер Сіті».

Насамкінець, бажаю Миколі Кухаревичу гідно нести прапор нашого клубу і українського футболу в Європі і бути справжнім прикладом для майбутніх вихованців клубної академії та структури клубу.


loading...

1 коментарів

  • Г

    Григорій Рогоза

    14 червня 2021 р., 23:36

    Пане Григорій,хочу внести свою лепту у цю справу.

Схожі новини