ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ: «МИ НІЧИМ НЕ ГІРШІ ЗА ВАЛІЙЦІВ»

Почесний Президент «Руху» в етері «Головної Команди» – про враження від переможного матчу збірної України з Шотландією та очікування від поєдинку з Вельсом.

 

 

– Емоції вирували аж до фінального свистка матчу з Шотландією. Чесно кажучи, давно таких емоцій не відчував. 90 хвилин щастя і радості, а з ними – можливість трішки відволіктись від тих проблем, які зараз є в країні. Гадаю, зі мною всі погодяться: це була найякісніша гра з тих пір, як команду очолив Олександр Петраков. Ми побачили все: якість, бажання і результат. Суперник зробив ставку на силовий футбол та гру на другому поверсі. Але ми були до цього готовими. Тішить, що ми грали у швидкий комбінаційний футбол. Ми грали, як європейська збірна Бразилії. І це попри те, що 90% наших гравців пів року не мали офіційних матчів. 

Те, що після гри усі футболісти дали інтерв’ю українською, не повинно нікого дивувати. Тим більше, після того, як на нас напали московські орки. У нас є своя мова, свій генофонд, своя нація. І ми це демонструємо як на війні, так і у футболі. 

Вельс точно не буде грати від оборони. Їхні уболівальники гнатимуть своїх гравців у атаку. Суперник буде атакувати, а з такими командами нам ігри вдаються. Головне, щоб наші хлопці встигли відновитись, бо в їхньому моральному стані я впевнений на всі 100%. 

Є у тренерів забобони, мовляв, переможний склад не міняють. От і я думаю, що проти Вельсу зіграє та ж 11-ка, що вийшла на гру з шотландцями. А Довбику я би порадив на тренуванні забивати буліти. Хай пошанує українців, у нас у країні валідол закінчується. Один буліт – один гол.

Я гадаю, що у сьогоднішній ситуації гравців збірної України фінансово мотивувати перед грою з Вельсом не потрібно. Про гроші ніхто з них не думає. А якщо й думає, що лиш про те, як ті гроші перерахувати на наші Збройні Сили. 

Дивлюсь на розминку наших футболістів, і душа співає. У них прекрасний настрій. Ми нічим не гірші за валійців. Наші збірники теж грають в Англійській Прем’єр-лізі. Мій прогноз: ми точно пропустимо і точно заб’ємо. Але я бачив сон. І сон був щасливий. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини