ГРИГОРІЙ БАРАНЕЦЬ: «ЗАДОВОЛЕНІ ТИМ, ЩО КЛУБ ПРАЦЮЄ НА РОЗВИТОК МОЛОДІ»

Головний тренер молодіжної команди «жовто-чорних» поділився враженням від підготовки команди до другого кола чемпіонату.

 

 

- Григорію Григоровичу, частина дублерів нещодавно повернулася із Туреччини. Як ви оціните виконану роботу футболістів?

- Насамперед хочемо подякувати Президенту і керівництву команди, що надали можливість провести повноцінні збори за кордоном. Хлопці мали хороші умови для підготовки, якісні спаринги. Хочу відзначити усю команду, гравці старались. Сподіваюся, що цей збір допоміг їм піднятися на одну сходинку вверх і вони будуть стрімко прогресувати у чемпіонаті.

- На зборах ваша команда була представлена не у повному складі. Деякі виконавці залишились у Львові.  Як відбувалась підготовка цих гравців?

- Їм виділили два поля клубної Академії із хорошим покриттям. Футболісти також провели повноцінні та якісні збори. Ми задоволені тим, що клуб працює на розвиток молоді і дає можливість проводити збори на високому рівні.

- Вчора ви провели перше тренування у повному складі. В яких кондиціях перебувають хлопці?

- Львів зустрів футболістів лютим морозом . Тож я наголошую футболістам, щоб вони слідкували за своїм здоров’ям, підготовкою та відновленням. Важливо, щоб у нас не було травм, мікроушкоджень і ми в повній бойовій готовності розпочали друге коло чемпіонату. Станом на сьогодні тренувальна сесія відбувається в одноразовому режимі.

- Тренування та матчі дублерів проходитимуть на штучних полях. Як ви гадаєте, це вплине на рівень гри?

- Звичайно, що ми б хотіли грати на натуральному полі, але погода внесла свої корективи. Те, що матчі відбуватимуться на штучних полях, навпаки стимулює нас. Саме так ми зможемо показати хороший рівень гри.

- Які позитивні моменти в процесі підготовки до другого кола Чемпіонату можете відзначити?

- Бажання і ще раз бажання, адже коли воно присутнє, то завжди буде прогрес.

- Ви завершили коло із сімома перемогами, трьома нічиїми та двома поразками, тим самим забезпечивши собі місце на четвертій сходинці турнірної таблиці. Це хороший результат чи хлопці все ж здатні на більше?

- Завжди кажу хлопцям, що вони не повинні зупинятися, граючи за дублюючий склад. Їхнє завдання – демонструвати хорошу гру та стукати у першу команду. Прогресуючи та добиваючись результату, вони стають ближчими до основної команди.

- Вже у суботу, 13 лютого, молодіжка «Руху» зіграє дебютний матч проти однолітків із полтавської «Ворскли». Чого очікуєте від гри?

- Від своїх підопічних хочу бачити бажання добиватися хорошого результату за будь-яких погодніх умов та обставин.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини