ГРИГОРІЙ БАРАНЕЦЬ: «ТРЕТЄ МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ – ЦЕ ПОШТОВХ ДЛЯ ХЛОПЦІВ»

Головний тренер молодіжки «Руху» Григорій Баранець проаналізував здобуття командою бронзових медалей.
 


– Насамперед хотів би всіх привітати зі здобуттям третього місця в чемпіонаті Української Прем’єр-ліги серед команд U-21. Не потрібно літати у хмарах. Ми прекрасно розуміємо, де ми перебуваємо і куди нам потрібно йти. Третє місце в чемпіонаті – це поштовх для хлопців, щоб вони росли та прогресували професійно. Надалі потрібно здобувати більш вагомі результати на вищому рівні. У нашої команди така специфіка, що за нас грають і хлопці з основної команди, і з U-19, тому це досягнення – велика загальна заслуга всіх. Кожен працював задля цього. 

Після матчу з «Олександрією» я говорив, що команді бракує солідності, аби доводити переможні матчі до логічного завершення. Сьогодні якраз цієї солідності нам додали старші хлопці з основної команди. Я усім подякував у роздягальні після гри. Вони всі молодці. Якщо проаналізувати статистику впродовж сезону, то через нашу команду U-21 пройшло дуже багато футболістів. Кожен, хто зіграв бодай хвилину, заслуговує на слова подяки. Також дякую стабільним гравцям основи, які терпіли та досягли поставленої цілі. 

Щодо сьогоднішньої гри з «Олімпіком», то можу сказати, що футболісти з перших хвилин грали по-спортивному агресивно. Саме цього нам бракувало в попередньому матчі. Ми провели два різних поєдинки. Хлопці розуміли, що не потрібно відкладати все на другий тайм. Футболісти нав’язали свою гру супернику та виграли боротьбу. Це стало ключовим у сьогоднішньому матчі.

Гравець повинен сам розуміти, що у будь-якій грі він, як-то кажуть, на олівці. За ними стежать скаути різних клубів, тому вони повинні працювати на максимум у кожному протистоянні. Неважливо, вирішує щось ця гра чи ні. Відтак, для того, щоб порадіти здобуттю бронзових медалей, у нас є один день. У наступній грі з «Дніпром-1» вони знову повинні проявити себе якнайкраще. Хочу, аби хлопці росли, як футболісти. Для них цей чемпіонат – безцінний досвід. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини