ГРИГОРІЙ БАРАНЕЦЬ: «ПОТРІБНО ПРОЯВЛЯТИ СВІЙ БІЙЦІВСЬКИЙ ХАРАКТЕР»

Наставник молодіжки «Руху» Григорій Баранець поділився своїми враженнями після матчу з «Олександрією» U-21.

 

 

– Був важкий виїзд. Тож насамперед хотів би подякувати нашому персоналу: починаючи від водія і завершуючи лікарями. Ми завжди про них забуваємо, але вони виконують величезну роботу для того, щоб ми демонстрували хорошу гру на полі.

Якщо аналізувати безпосередньо наш поєдинок, то перший тайм видався дуже важким. Ми навіть можливо не були готові до дій суперника. Як тренер я не зумів у першій половині матчу докричатися до футболістів, щоб вони з-під пресингу виходили через середні або ж довгі передачі. Не лише через короткі. 

У другому таймі ми внесли корективи: замінили деяких футболістів і змінили гравців позиціями на полі. Попереду заграли активніше. Ввімкнули швидкості. Завдяки цьому ми зуміли створити небезпечні моменти біля воріт суперника. 

Так, ми мали шанс, аби відкрити рахунок на початку. Протистояння могло б піти за іншим сценарієм. Коли будь-яка з команд забиває, то малюнок гри змінюється, з’являється впевненість у власних силах. Звичайно, у другому таймі ми не реалізували пенальті, але я не вважаю, що це ключовий момент у поєдинку, адже після цього ми ще створили дві загрози воротам «Олександрії». Так, Литвиненко не забив 11-метровий удар, але в цьому нічого страшного немає. Його потрібно підтримати, щоб він ріс далі та прогресував. 

Після гри я підтримав хлопців у роздягальні, але я ще перед матчем говорив їм: якщо ми прагнемо бути на верхівці турнірної таблиці, то потрібно проявити свій бійцівський характер, як би важко не було. Тоді, як-то кажуть, через «не можу» буде результат.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини