ГРИГОРІЙ БАРАНЕЦЬ: «ФУТБОЛІСТИ ПРАГНУТЬ ГРАТИ НА АТАКУ І ЗАБИВАТИ»

Коментар головного тренера молодіжки «Руху» після переможної гри з «Зорею».
 


– Насамперед дякую хлопцям за їхнє ставлення до справи. Вони самі бачать, що коли перемагають, то стають ще більш дружніми. У них з’являється ще більше позитивних емоцій. Нас це тішить. 

Загалом усі футболісти молодці, але інколи не потрібно бігти стрімголов забивати якнайбільше м’ячів і тим самим наражати себе на контратаки. У деяких моментах ми повинні грати холоднокровніше. Коли наша перевага була в один м’яч, потрібно було заспокоїти гру. Добре, що гравці проявляють характер. Вони прагнуть забивати та більше грати на атаку. 

Ми перемогли завдяки індивідуальній майстерності та командній грі. Футболісти прислуховуються до порад тренерського штабу. Виконують все, що ми від них вимагаємо. Наголошував їм, що потрібно вриватися на фланги. «Зоря» грала ромбом, відтак, їхні крайні оборонці грали високо і ми використовували вільні зони. Тішить той факт, що забили багато м’ячів та створили чимало небезпечних моментів. Не зовсім задоволений реалізацією, адже у першому таймі потрібно було забивати більше. 

Вітаю Бобіра із забитим м’ячем. Хочеться вірити, що це додасть йому впевненості. Руніч регулярно забиває. Карабін повернувся і знову відзначився голом. Загалом я задоволений. Вітаю команду із заслуженою перемогою.

Постійно наголошую футболістам, що не потрібно думати, яке місце ми займемо у підсумку. Коли ти виходиш із максимальною самовіддачею на кожен поєдинок та працюєш на команду, то результат прийде. А вже вкінці ми побачимо, на що ми заслужили. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини