ГОТУЄМОСЯ ДО МАТЧУ З «ГІРНИКАМИ»

 

«Жовто-чорні» провели ранкову тренувальну сесію на полі зі штучним покриттям Академії футболу у Винниках.

Тренувальна сесія підопічних Івана Федика розпочалася у фітнес-залі Starfit. Опісля «жовто-чорні» продовжили заняття на Академії. Після пробіжки «рухівці» грали у квадрати, а згодом виконали бігові серії. Згодом «жовто-чорні» налагоджували ігрові взаємозв’язки.

 

 

Олександр Грицай, старший тренер ФК «Рух»: «Прекрасно розуміємо, проти кого нам зараз потрібно грати. «Шахтар» ще жодного разу не програв у чемпіонаті. Постараємося уважно переглянути єврокубковий матч «гірників» проти ізраїльської команди. Звичайно, готуємося в хорошому настрої. Той факт, що ми забрали очки в «Шахтаря» у першому колі, додає нам мотивації, але це було давно. Недільна гра буде розвиватися по-іншому. «Шахтар» – це досвідчена команда. Попереду в «гірників» грає багато бразильців, які віддають перевагу атакувальній манері. «Шахтар» – це швидкість і техніка». 

У загальній групі  разом з командою працював ісландський оборонець Рагнар Сігурдссон та нападник Андрій Борячук, які пропускали поєдинок із «Ворсклою» через ушкодження. 

Особливим матч із «гірниками» стане одразу для трьох гравців «Руху», які є вихованцями академії «Шахтаря»: Максима Білого, Ростислава Русина та Андрія Борячука. До слова, права на Борячука належать саме донецькому клубу, тому зіграти проти «гірників» Андрій не зможе.

 

 

Ростислав Русин, гравець ФК «Рух»: «Настрій у мене, як і у всіх хлопців – бойовий. Потрібно продемонструвати хорошу гру, адже «Шахтар» – це сильна команда. Поєдинок першого кола проти «гірників» не буде схожий на наступне наше протистояння. Проти «Шахтаря» потрібно зіграти дисципліновано. Лише завдяки командному духу можемо провести матч добре».

Виїзне протистояння «Руху» 15-го туру УПЛ проти «Шахтаря» відбудеться в неділю, 21-го лютого, о 17:00. Наживо протистояння покаже телеканал «Футбол 1».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини