ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ «РУХ» ОРГАНІЗОВУЄ БЛАГОДІЙНИЙ СПОРТИВНИЙ МУЛЬТИТУРНІР ЗІРОК «ВІРИМО В ЗСУ»

У суботу, 28-го січня, у спортзалі Emily Sport Arena на території комплексу Emily Resort та Академії ФК«Рух» відбудеться перший масштабний благодійний турнір із трьох видів спорту за участю знаменитостей шоу-бізнесу, кіберспорту, гумористів, блогерів та інших публічних осіб.

 

 

Його учасники зіграють у футзал, баскетбол і флорбол (аналог хокею у залі). Кожен матч із зазначених видів спорту триватиме 15 хвилин. Формат турніру новий і унікальний, ще жодного разу на теренах України не організовували чогось подібного. До того ж, знаменитості мають можливість спробувати себе в іграх із м’ячем ногами, руками та з ключкою та з’ясувати, що їм краще підходить. Така функціональність однозначно додасть атракції цьому дійству.

Мета заходу благодійна: збір коштів на крила для 47-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України (головний сержант Валерій Маркус). У планах – закупівля безпілотників «Лелека-1000», Matrice 300 RTK, ударних дронів R-18 (або «Punisher»), генераторів, Ecoflow.

Сильнішого у різних спортивних дисциплінах визначатимуть гравці 4-ох зібраних спеціально до турніру колективів. Відомо, що в благодійному турнірі візьмуть участь команда гумористів, команда блогерів, команда кіберспортсменів, а також загадкова команда, назву якої ще не придумали.

Загалом спортивно-розважальне шоу відбуватиметься за участі приблизно 60 зіркових учасників із різних сфер. Вони, а також запрошені гості, через свої соцмережі інформуватимуть про нього та збиратимуть кошти на ЗСУ.

Організаторами заходу є футбольний клуб «Рух» (Львів) і благодійний фонд «Рух у майбутнє».

Серед учасників мультитурніру ведучі та блогери Андрій Бедняков, Нікіта Добринін, Олександр Куровський, Сергій Лиховида, Слава Дьомін, співак Тамерлан, шоумени з «Ліги сміху» Ігор Ласточкін і Марк Куцевалов, гумористи Микола Зирянов («Леви на джипі»), Влад Куран, Артем Дамницький і Олександр Веденчук (усі – «Ветерани Космічних Військ»), блогери Дмитро Славський, Володимир Жукровський, Ігор Коваль, тіктокер Дмитро Глубокий, автор і ведучий «Загону кіноманів» Віталій Гордієнко, ведучий подкасту «Хороший Поганий Злий Подкаст» Костянтин Трембовецький, ведучий ютуб-каналу «MURAFA & SKURATOV» Антон Скуратов, кіберспортсмени Євген Мостовик (Yozhyk) і Арсеній Триноженко (Ceh9, чемпіон світу з CS 1.6) та багато інших зіркових учасників, серед яких також легенди українського футболу. Повний список учасників вас приємно здивує, оскільки до мультитурніру готові приєднатися люди, які добре відомі українцям.

Спорткомплекс Emily Sport Arena, вул. Б. Хмельницького, 9, Львів-Винники

28 січня 2023 року (субота)

13:00 – 20:00

Квитки вже у продажу на сайті Kontramarka.ua, перейшовши за цим лінком. 

 

Нагадаємо, що футбольний клуб «Рух» уже виступав зі схожою ініціативою, яка виявилася вдалою. У п’ятницю, 18-го листопада, відбувся благодійний матч зірок «Віримо в ЗСУ», який об'єднав на футбольному полі Академії «Руху» відомих блогерів, акторів, співаків і футболістів. Тоді головною метою заходу став збір коштів на закупівлю термобілизни для українських захисників і захисниць у межах проєкту «Спорт зігріває». 

У благодійному матчі з великою кількістю позитивних емоцій команда «All Stars» перемогла збірну артистів України з рахунком 10:6. Таким чином вдалося допомогти 5-му окремому штурмовому полку ЗСУ, 24-ій окремій механізованій бригаді ЗСУ імені Короля Данила, 125-ій окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини