ФУТБОЛІСТИ «РУХУ» ТРЕНУЮТЬСЯ НА БАЗІ КЛУБУ

 

На тренувальній базі «Руху» відбуваються перші тренування команди в новому році. Перші заняття є витягувальними. Розминка, робота на станціях, фізична підготовка, багато бігових вправ, улюблені багатьма футболістами квадрати. ігрові серії без особливих навантажень – однак це лише на початку. Далі на футболістів чекає важка робота, і вони це добре усвідомлюють.

Марко САПУГА, півзахисник і капітан «Руху»: «Час минув, я трохи відпочив, набрався сил і зараз готовий тренуватися. Думаю, що так само почуваються всі хлопці. Готуємося до сезону».

Олексій ДОВГИЙ, півзахисник «Руху»: «Щасливий, заряджений, засумував за тренувальним процесом, за хлопцями, за цією атмосферою, тому зараз тільки позитивні емоції. Радий тут перебувати і готовий до роботи. Розумію, що зараз не буде легко, але, з іншого боку, це супер. Особисто я максимально заряджений на роботу».

Юрій КЛИМЧУК, нападник «Руху»: «За місяць команда скучила, я скучив, тренери скучили. Зараз згадуємо, як воно перебувати в повноцінному тренувальному процесі. Кожен футболіст повинен готуватися до зборів, а в нас усі хлопці професіонали, підійшли до відновлення занять у хорошому тонусі».

Ростислав ЛЯХ, захисник «Руху»: «Дуже скучив за тренуваннями, за атмосферою, за позитивним настроєм, за хлопцями. Я насправді під час відпустки хотів повернутися та тренуватися, тому дуже приємні емоції для мене, я задоволений. Перший етап завжди складний тим, що закладається фундамент на рік. Наступні пів року будуть важкими, тому важливо не випадати, провести максимальну кількість занять, продемонструвати якомога кращу інтенсивність і в другій частині чемпіонату показати себе з якомога кращого боку. Потрібно потерпіти, десь буде важко, ми це розуміємо, готові, нам скидали графіки тренувань, самі індивідуально тренувалися, тому будемо готуватися».

Віталій ПОНОМАРЬОВ, старший тренер ФК «Рух»: «Перший збір витягувальний, у нас більше аеробної роботи з хлопцями. Він буде тривати до 21-го січня. А вже наступного дня ми вирушаємо на тренувальний збір у Хорватію. Звичайно, що підготовка не зовсім звична. З одного боку, варто підготувати основну команду до весняної частини чемпіонату, з іншого – варто готувати команду U-19 до Юнацької ліги УЄФА. Ми має мо план, як підготувати одну й іншу команди».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини