ФУТБОЛІСТИ «РУХУ» ДОПОМОГЛИ ЗБІРНІЙ УКРАЇНИ U-19 ПЕРЕМОГТИ ШВЕЦІЮ

Вирішальний гол у матчі юнацьких команд України та Швеції забив захисник «Руху» Віталій Холод – перемога українців з рахунком 2:0.

 

 

Грі зі шведами була своєрідним фіналом кваліфікаційного групового етапу, матчі якого приймала Швеція. Обидві «синьо-жовті» збірні ще до цієї гри забезпечили собі місця в еліт-раунді відбору на Євро-2023 (українці перемогли косоварів (1:0) і кіпріотів (4:1), шведи зіграли внічию з Кіпром (0:0) і здолали Косово (3:0). В очному протистоянні вони визначали, хто посяде перше місце в групі.

Попри те, що поєдинок проходив на полі шведів, відбувався він за повної переваги української команди. У старті української збірної вийшли відразу 4 «рухівці»: воротар Юрій-Володимир Герета, захисники Богдан Слюбик і Віталій Холод, а також півзахисник Євгеній Пастух. Наприкінці матчу на полі з’явилися захисник Андрій Кітела та півзахисник Олег Федор.

І саме Холод поставив крапку в матчі, вдало відгукнувшись на подачу з кутового від Ющенка. До цього Ярмолюк відкрив рахунок, перекинувши м’яч через воротаря. Нагоди відзначитися в цій грі мали також Пастух і Слюбик, упевнено діяв у рамці воріт Герета, який здійснив декілька сейвів.

Таким чином підопічні Сергія Нагорняка зі стовідсотковим результатом виграли групу, продемонструвавши переконливу гру. Зокрема. В останній грі за створеними моментами повністю переграли шведську команду – 17:7 (за ударами в площину воріт – 10:5).

 

 

Євро-2023 (U-19). Кваліфікаційний раунд. Група 3.

23 листопада 2022. Норчепінг (Швеція), стадіон «Норрчепінгс Ідроттспаркен».

Швеція U-19 – Україна U-19 – 0:2 (0:0).

Голи: Ярмолюк, 58; Холод, 77.

Збірна України U-19: Герета, Булеза, Холод, Слюбик, Бенедюк (Кітела, 81), Роспутько, Ярмолюк, Царенко (Варфоломеєв, 70), Харабара (Ющенко, 70), Пушкарьов (Федор, 81), Пастух.

Попередження: Ярмолюк, 79.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини