ФРЕДДІ ПЛЮМАН – ГРАВЕЦЬ «РУХУ»

Французький вінгер став першим зимовим новачком «жовто-чорних». 
 


З 26-річним півзахисником «рухівці» уклали угоду терміном на півтора роки. «Жовто-чорні» кольори француз захищатиме під 11 номером. 

Свій футбольний шлях Плюман розпочав з академії французького «Лансу», а згодом почав виступати за дорослу команду. У першому ж своєму сезоні на професійному рівні вінгер провів 20 матчів у французькій Лізі 2 і 2 поєдинки у Кубку Франції. У цих зустрічах Фредді відзначився 1 голом.

Після такого вдалого дебюту у дорослому футболі Плюмана підписав представник АПЛ – «Фулгем». Там француз провів два повноцінних сезони, проте виступав здебільшого за молодіжну команду лондонців. За першу команду лондонців провів 2 матчі у Кубку Англії.
 


Влітку 2015-го вінгер повернувся у Францію та протягом трьох сезонів виступав за різні команди з другого та третього дивізіонів країни: «Ред Стар», «Седан» та «Кевийи».

З липня 2018-го по серпень 2020-го виступав у чемпіонаті Ізраїлю за «Хапоель» Хадера та «Бейтар» Єрусалим. В Їзраїлі Плюман розкрився наново – 61 матч за два сезони, 15 голів та 4 результативні передачі в усіх турнірах. Гравець навіть був номінований на звання найкращого легіонера чемпіонату.

Попередній сезон француз провів у других дивізіонах Туреччини та Бельгії – за «Самсунспор» та «Вестерло». Загалом за клубну кар’єру Плюман зіграв у 182 матчах, забив 29 голів та віддав 7 асистів.

Також вінгер виступав за збірні Франції U-16 та U-18. Загалом у футболці «Ле Бльо» Плюман провів 6 матчів та відзначився двома голами.
 


У січні 2022-го року француз на правах вільного агента став гравцем львівського «Руху».   

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини