ФК «РУХ» ОТРИМАВ ПОДЯКИ ТА ВІДЗНАКИ ВІД ДЕРЖПРИКОРДОНСЛУЖБИ УКРАЇНИ

 

У Львові прикордонники провели зустріч із волонтерами та вручили їм нагороди. Подяку та відзнаку від ДПСУ отримав футбольний клуб «Рух» в особі генерального директора Ігоря Дедишина та директора ДЮСШ «Рух» Олега Шпура.

Футбольний клуб «Рух» (Львів) неодноразово відгукувався на ініціативи наших прикордонників, надавав їм необхідну благодійну волонтерську та матеріальну допомогу. Ігор Дедишин отримав почесну подяку з рук очільників ДПСУ за активну взаємодію з Державною прикордонною службою України, надану волонтерську допомогу прикордонному відомству у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, активну громадянську позицію, високе почуття патріотизму.

Генеральний директор ФК «Рух» запевнив, що «жовто-чорні» й надалі активно допомагатимуть прикордонникам та іншим підрозділам українських військ, і висловив сподівання, що такий спільний внесок в оборону Батьківщини пришвидшить нашу загальну Перемогу над російськими агресорами.

Також пам’ятну відзнаку «За сприяння в охороні державного кордону України» отримав директор ДЮСШ «Рух» Олег Шпур.

Захід відбувся у Львівській обласній військовій адміністрації за участі представників адміністрації Держприкордонслужби України та Західного регіонального управління, керівництва обласної адміністрації, представників підприємств, установ і організацій, приватних підприємців і волонтерів, які надають прикордонникам благодійну допомогу.

Учасники зустрічі обговорили порядок взаємодії та шляхи вирішення проблемних питань, у тому числі щодо перетину державного кордону з метою переміщення гуманітарних вантажів, потреби прикордонників під час виконання службово-бойових завдань. Під час зустрічі офіцери подякували усій спільноті благодійників за сприяння охоронцям кордону та надання допомоги у час протистояння ворогу.

Володимир ПРИХОРЧУК, перший заступник начальника Головного центру супроводження програм розвитку Офісу реформ Держприкордонслужби України: «Вашу діяльність важко переоцінити. З перших днів повномасштабного вторгнення ви допомагали усім, чим могли. Ця допомога була та залишається дуже відчутною та необхідною задля перемоги України. Ми щиро вдячні усім благодійникам».

Ігор МАТВІЙЧУК, представник Західного регіонального управління ДПСУ: «Багато людей і досі дивуються, коли чують, що прикордонники зі Львівщини, Закарпаття чи Буковини воюють під Бахмутом чи в інших районах ведення активних боїв. І саме туди насамперед ми передаємо допомогу, яку отримуємо від вас, – від одягу та продуктів до реанімобілів. За це вам величезна вдячність від наших побратимів».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини