ФЕДОРЧУК І КУХАРУК - ПРО ЛЬВІВСЬКЕ ДЕРБІ (ВІДЕО)

Коментарі гравців «Руху» після нічийного результату у грі з ПФК «Львів».



ВАЛЕРІЙ ФЕДОРЧУК, гравець ФК «Рух»: «На мою думку, не вийшло того дербі, на яке ми всі налаштовувались. Мабуть, гра була б цікавішою, якби команди грали у рівних складах. Ми припустились грубої помилки і заробили вилучення на рівному місці. З позитиву відзначив би, що у меншості ми не пропустили і взяли один заліковий бал. Рухаємось потихеньку вперед. Тут очки втратили, і хто знає, можливо, свої очки візьмемо в інших матчах. Маємо навпаки стати сильнішими після цієї гри.


Сьогодні я грав на позиції правого захисника. Ця позиція не чужа для мене, а лише трішки забута. Сім років тому грав так у «Кривбасі». Юрій Максимов часто використовував мене і зліва у захисті, і справа.


Ми не налаштовувались ні в якому разі на нічию, але ситуація на полі змушувала нас більше концентруватися більше на обороні. Своє завдання ми виконали і навіть могли забити».



АНДРІЙ КУХАРУК, гравець ФК «Рух»: «Налаштовувались на дербі, на позитивний результат. Хотіли потішити уболівальників першою перемогою у Прем’єр-лізі. Виходили з одними завданнями на гру, але червона картка сплутала всі наші плани. У другому таймі перейшли на схему 4-4-1, грали на контратаках, але все одно хотіли здобути позитивний результат. Ніхто не думав про нічию. Наприкінці матчу мали момент, але не реалізували його. Нічия - закономірний результат по грі».



loading...

0 коментарів

    Схожі новини