ФЕДИК ТА ПОНОМАРЬОВ – ПРО СПАРИНГ ОСНОВИ ТА ЮНІОРІВ «РУХУ»

Післямова наставників команд. 
 


Іван ФЕДИК, головний тренер ФК «Рух»: «Впродовж двох днів зіграли два спаринги. Хлопці отримали велике навантаження. До того ж, сьогодні довелося грати у спеку. Гравцям обидвох команд було непросто. Помітно неозброєним оком, що молоді футболісти дуже прагнуть потрапити в основну команду. Вони старалися сьогодні на полі та робили все можливе. Одразу стало зрозуміло, що вони, як і годиться, налаштувалися на поєдинок з основною командою. 

Сьогодні молодь дала нам серйозний спротив, а у таких матчах – це найголовніше. Товариський поєдинок вдався, і ми рухаємося далі за планом. Наш тренерський штаб чудово знає усіх молодих футболістів. Важливо, щоб вони демонстрували стабільність. Одна хороша гра – не показник. Наразі всі футболісти основної команди дуже добре працюють. Так, у мене є ще запитання щодо взаємозв’язків, але це наслідок втоми. Провели два хороші спаринги із хорошим рівнем спротиву. Найголовніше для нас, що всі здорові».
 


Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер ФК «Рух» U-19: «Потрібно розуміти, що сьогодні обидві команди грали під час зборів, відтак, ми не ставили перед собою жодних завдань. Зрозуміло, що хлопцям цікаво було грати проти основи. Наше головне завдання – щоб молоді футболісти потрапляли в основну команду, відтак, вони прагнули себе проявити. Звісно, нам ще складно грати проти основи. Зрештою, що стосується самовіддачі і деяких ігрових моментів, я досить задоволений, як виглядала команда. Забитий швидкий м’яч в психологічному плані пішов нам на користь. Якби ми пропустили на старті зустрічі, можливо, нам би було набагато важче. Я ж насамперед звертав увагу на структуру гри, тому для мене важливо було побачити, як команда готова на цьому етапі зборів. 

Вже пішов другий рік, як ми з хлопцями працюємо у юніорській команді «Руху». Я дуже задоволений роботою гравців. У нас є досить велика група молодих та перспективних футболістів, які з часом можуть вирости до рівня основної команди. Але все залежить від них. Потрібно ще багато працювати». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини