FAVBET ЛІГА. ЗАВЕРШУЄМО СЕЗОН НІЧИЄЮ У ДНІПРІ

 

Нічию наприкінці зустрічі вирвав для команди Кондраков, реалізувавши пенальті.

У заявку «Руху» на фінальну гру сезону проти «Дніпра-1» потрапило чимало талановитої молоді. До слова, одному з них, а саме Марку Сапузі, Іван Федик дав змогу дебютувати на такому високому рівні. До слова, один з лідерів бронзової молодіжки «жовто-чорних» Іван Литвиненко, який є вихованцем дніпровского футболу, вийшов на цей матч у стартовому складі.

За відсутністю чистого форварда у поєдинку з «Дніпром-1» львів'яни зробили ставку на швидкісні фланги та контрвипади. Як мінімум, три з них ще до перерви мали всі шанси стати результативними. Найреальнішу нагоду вивести «Рух» уперед втратив Мисик, який вийшов на побачення з Юрчуком, але програв свою дуель. Ще дві нагоди відзначитись створив собі Климчук. Спершу він прорвався до воріт, але втратив шанс для удару, згодом - проскочив Сватка і пробив у дальній кут - поруч зі стійкою.  

За іронією долі саме після контратаки «жовто-чорні» пропустили гол, який ледь не вирішив долю усього протистояння. З вільної зони Мисика, який не встиг повернутись на свій фланг після рейду до чужих воріт, «Дніпро-1» на 60-ій хвилині розігнав контратаку, яку завершив результативним ударом Чуже. Зрівнювати рахунок у протистоянні міг Федорчук - Валерій зі штрафного цілив у дев’ятку, але Юрчук дотягнувся до м’яча. А джокером Івана Федика став Кондраков, який вийшов наприкінці зустрічі, заробив пенальті та сам його й реалізував.

1:1 - «Рух» зіграв внічию з «Дніпром-1» і завершив свій дебютний сезон в УПЛ на 10-ій сходинці.

У матеріалі використані світлини пресслужби СК «Дніпро-1».

 

 

Favbet ліга. 26 тур. «Дніпро-1» - «Рух» (Львів) 1:1.

9 травня 2021 року. Дніпро, «Дніпро-Арена».

Голи: Чуже, 60 - Кондраков, 90+6.

Попередження: Притула, 12, Мисик, 21, Зец, 65, Карасюк, 90.

«Рух» (Львів): Бандура, Гагун, Мисик, Зец, Білий, Мартинюк (Сапуга, 84), Федорчук (Карасюк, 84), Литвиненко (Кухарук, 68), Бойчук, Притула (Кондраков, 84), Климчук (Руніч, 53). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини