FAVBET ЛІГА. ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА В ДЕНЬ МІСТА ЛЕВА

 

В останній домашній грі сезону «жовто-чорні» розгромили «Олімпік» з рахунком 3:0.

Перемога над «Олександрією» у минулому турі гарантувала «Руху» прописку в еліті на наступний сезон, тож на гру проти «Олімпіка» «жовто-чорні» виходили, не відчуваючи турнірного тягаря. Розкутість команди з перших хвилин засвідчив бойовий настрій гравців і, зрештою, рахунок, який горів на табло після першого тайму - 3:0 на користь львів’ян.

Розпочав цю гольову феєрію фланговий прорив Борячука, який результативним ударом завершив Притула. Не менш ефектно підопічні Івана Федика подвоїли свою перевагу: вивірений навіс уперед від Бойчука замкнув Борячук, головою вразивши дев’ятку воріт суперника. А розгромним рахунок зробив Климчук, який упевнено реалізував пенальті, яке й сам заробив. До слова, Юрій ще до перерви міг оформлювати дубль: Кичак парирував перед собою спробу Борячука, а Климчук пробачив донеччан, не поціливши в рамку. 

Рахунок першого тайму зберігся аж до фінального свистка. 3:0 - «Рух» розгромив «Олімпік», подарувавши уболівальникам на День міста перемогу в останній домашній грі сезону. 

 

 

Чемпіонат України. Favbet ліга. 25 тур. «Рух» (Львів) - «Олімпік» (Донецьк)  3:0 (3:0).

6 травня 2021 року. Львів, «Арена Львів». 1200 глядачів.

Голи: Притула, 4, Борячук, 17, Климчук, 26 (пен.).

Попередження: Білий, 70, Стаменкровіч, 82.

«Рух» (Львів): Бандура, Мисик, Гагун, Стаменковіч, Білий, Федорчук (Варфоломєєв, 89), Мартинюк, Притула (Руніч, 75), Бойчук (Карабін, 94), Климчук (Кондраков, 77), Борячук (Кухарук, 75). 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини