FAVBET ЛІГА. «РУХ» ПОСТУПИВСЯ «ЗОРІ»

 

У матчі першого кола «Рух» поступився луганській «Зорі» (0:4), тож цього разу львівська команда прагнула взяти реванш на «Арені Львів», куди повернулась після тривалої відсутності. Однак, вже на старті матчу гості ускладнили «жовто-чорним» завдання. Громов підхопив м’яч біля меж штрафного майданчика і виконав філігранний удар у дев’ятку, з яким Бандура не впорався -  0:1. Невдалий початок  не спантеличив «рухівців»: спершу небезпечно пробивав зі штрафного Мартинюк, але з його ударом Васіль впорався. А пізніше чудова нагода виникла у Кондракова: Данііл впіймав суперника на неточній передачі та вирвався на рандеву з воротарем, однак страж воріт луганців знову врятував свою команду.

У другому таймі «рухівці» заграли значно гостріше. Відразу після виходу на поле міг забивати Борячук, але після прострілу Бойчука він не зміг влучити по м’ячу. Згодом воротам «Зорі» загрожував і сам Богдан, але його потужний удар знову парирував Васіль. Попри домінацію «жовто-чорних», забили знову луганці: Громов оформив дубль з передачі Кабаєва – 0:2. Незважаючи на це, львів’яни не полишали надій врятувати матч. Дуже активним був Кухаревич, але жодна з його спроб не увінчалась успіхом. А згодом «Зоря» залишилась у меншості, Іванісеня покинув поле, отримавши другий гірчичник за розмови. Втім, «Рух» не зумів використати таку перевагу і луганці зуміли вистояти вдесятьох. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу «Зорі» над «Рухом».

 

 

Чемпіонат України. Favbet ліга. 20 тур. «Рух» (Львів) – «Зоря» (Луганськ)  0:2 (0:1).

3 квітня 2021 року. Львів, «Арена Львів». Без глядачів.

Голи: Громов, 8, 60.

Попередження: Стаменковіч, 4, Зец, 14.

Вилучення: Іванісеня, 82 (друга жовта). 

«Рух» (Львів): Бандура, Гагун, Стаменковіч, Зец, Мисик, Мартинюк, Карасюк (Кухарук, 65), Федорчук, Климчук (Борячук, 46), Бойчук (Притула, 65), Кондраков (Кухаревич, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини