FAVBET ЛІГА. РОЗГРОМНА ПЕРЕМОГА НАД «МАРІУПОЛЕМ»

 

В разі перемоги над «Маріуполем» «жовто-чорні» мали нагоду покинути зону вильоту, тож мотивації на гру у Харкові підопічним Івана Федика точно не бракувало. У першому таймі обидві команди грали вкрай обережно, на полі панувала боротьба і практично не було гострих моментів. Єдину хорошу нагоду для взяття воріт створив Климчук, який після проходу правим флангом потужно пробивав у лівий кут – «приазовців» врятував кіпер. На цьому епізод не завершився, адже на добиванні першим опинився Кондраков. Зрештою, Данііл, пробиваючи у падінні, пробив неточно.

По перерві гру суттєво пожвавили вдалі заміни від Івана Федика. Зокрема, ключовою на полі стала поява сьогоднішнього уродинника Андрія Борячука. Всередині другого тайму чудова нагода відкрити рахунок була в Кухарука, який вирвався на рандеву з Гальчуком, але завдати удару не наважився, натомість - віддав на партнера. 

А вже за мить «Рух» заробив право на пробиття пенальті.  Борячук прорвався до воріт, відтак Чоботенку не лишалось нічого іншого, як фолити. Як підсумок, оборонець «Маріуполя» отримав пряму червону, а рефері зустрічі Віталій Романов вказав на 11-метрову позначку. Климчук, який схибив з позначки у минулому матчі проти «Інгульця», цього разу без проблем переграв кіпера.

На 76-ій хвилині «жовто-чорні» подвоїли свою перевагу: свіжий Притула виконав прострільну передачу до штрафного майданчика, яку точним ударом замкнув активний Борячук – 2:0. А масну крапку в матчі поставив ще один джокер Івана Федика Василь Руніч, забивши свій перший гол за основну команду – 3:0. Фінальний свисток арбітра ознаменував вкрай важливу перемогу «рухівців», яка дозволила їм покинути зону вильоту.

Фото пресслужби ФК «Маріуполь»

 

 

Чемпіонат України. Favbet ліга. 23 тур. «Маріуполь» – «Рух» (Львів) 0:3 (0:0).

23 квітня 2021 року. Харків, стадіон ОСК «Металіст». Без глядачів.

Голи: Климчук, 67 (пен.), Борячук, 76, Руніч, 89.

Вилучення: Чоботенко, 66 (пряма червона).

Попередження: Мартинюк, 30, Бойчук, 79, Мисик, 90+2.

«Рух» (Львів): Бандура, Гагун, Білий, Стаменковіч, Мисик, Мартинюк, Кухарук (Копина, 86), Карасюк, Климчук (Притула, 74), Бойчук (Руніч, 86), Кондраков (Борячук, 59).


loading...

1 коментарів

  • Z

    Zlatko Amalberti

    26 квітня 2021 р., 12:31

    Привіт. Мене звуть Златко і я збираю футбольні автографи. Я намагаюся збирати автографи з усього світу, і я просто хотів запитати, чи можете ви допомогти мені? Чи було б це можливо, якби ви могли надіслати мені кілька автографів зі свого клубу, щоб додати їх до моєї колекції? Дякую! Златко Моя адреса: Прибережна Стайнтон Кендал Камбрія Об'єднане Королівство La8 0lf

Схожі новини