FAVBET ЛІГА. ПЕРЕМОЖНИЙ БЛОКБАСТЕР У КОВАЛІВЦІ

 

Фото прес-служби ФК “Колос”

Підопічні Івана Федика у феєричному матчі взяли три очки у грі з «Колосом». 

Відбитий пенальті Мисака та фантастичний гол Кухаревича! Божевільна кінцівка поєдинку з «Колосом» і така важлива перемога! Цілком закономірно, що після гри у роздягальні «Руху» ніхто не стримував своїх емоцій. Мабуть, важко було уявити таку радість в момент, коли на 90-ій хвилині гри господарі отримали право пробити пенальті. Зрештою, матч у Ковалівці запам’ятається львівським уболівальникам не лише драмою на останніх хвилинах, а й феєричною вікторією, здобутою на характері під завісу історичної для «жовто-чорних» зустрічі.    

 

 

На гру з «Колосом» рамку воріт «Руху» у зв’язку з дискваліфікацією Бандури доручили стерегти Мисаку. Забігаючи уперед, Роман сповна виправдав довіру тренерського штабу, ставши одним з героїв зустрічі. Зв’язку центрбеків у суботу склав балканський дует Стаменковіч-Зец, тоді як віцекапітан «Руху» Білий зіграв на позиції правого оборонця. З перших хвилин дебютував у складі «жовто-чорних» в офіційних матчах зимовий новачок «Руху» Андрій Борячук. На вістрі атаки розташувався Кондраков, який, до слова, у цій грі теж сказав своє вагоме слово.

На старті команди обмінялись небезпечними ударами зі штрафних. Якщо Лисенко пробив потужно, але мимо, то після удару Борячука у гру був змушений вступати Волинець. Мисак проявив свою майстерність після спроби Чурка здалеку. Втім, на 34-ій хвилині він був безсилий, коли його атакували одразу два гравці «Колоса». Під час подачі кутового Оріховський та Лисенко заблокували вихід нашого воротаря на м’яч  і таким чином домоглись взяття воріт. Дивно, але в діях гравців «Колоса» головний арбітр матчу Олександр Омельченко не помітив нічого протиправного і вказав на центр поля. 

«Рухівці» видали надпотужний старт другого тайму і зрівняли рахунок на 48-ій хвилині. Гостроту біля воріт створив Федорчук, який потужно пробив зі штрафного. Волинець парирував цей удар, але м’яча підхопив Білий, який одразу подав у воротарський майданчик, де найспритнішим виявився Кондраков - 1:1! Одразу після цього підопічні Івана Федика могли виходити вперед. Впродовж двох хвилин двічі по воротах «Колоса» пробивав Борячук, але кожного разу Волинець рятував команду.  

Кульмінація поєдинку припала на заключні хвилини. Спочатку «Рух» залишився в меншості. Мисик зіграв не за правилами у власному штрафному проти Кравченка. Рефері показав Мар’яну другу жовту і призначив пенальті. Дивовижно, але Мисак зреагував на удар Гавриша і відбив 11-метровий! Але й це ще було не все: йшла 96-та хвилина зустрічі, як Микола Кухаревич відважився на удар з-за меж штрафного! Як наслідок, його неймовірний за красою гол подарував «Руху» першу виїзну перемогу в УПЛ. 

2:1 - проявивши характер, «жовто-чорні» у драматичному матчі перемагають «Колос» та здобувають три дуже важливі залікові бали.    

 

 

Чемпіонат України. Favbet ліга. 16 тур. «Колос» (Ковалівка) – «Рух» (Львів) 1:2 (1:0).

27 лютого 2021 року. Ковалівка, стадіон «Колос». 2458 вболівальників.

Голи: Мисак, 34, (аг) - Кондраков, 48, Кухаревич, 90+6. 

Попередження: Зец, 22, Білий, 35, Федик, 55 (надмірні емоції), Мисик, 63.

Вилучення: Костишин, 90+1 (друга жовта) - Мисик, 89 (друга жовта), Федик, 90+1.

Нереалізований пенальті: Гавриш, 90 (воротар).

«Рух» (Львів): Мисак, Білий, Стаменковіч, Зец, Мисик, Федорчук, Карасюк, Притула (Кухарук, 46), Климчук (Бойчук, 64), Борячук (Ґліха, 90), Кондраков (Кухаревич, 64). 


loading...

4 коментарів

  • С

    Стадницький Михайло

    28 лютого 2021 р., 12:37

    Молодці!Браво!У суботу всі на стадіон.

  • О

    Олег

    28 лютого 2021 р., 11:23

    Молодці!!! Фортуна нам вчора віддала частину заборгованості... Всі в суботу на стадіон.!!!

  • Н

    Назарій

    28 лютого 2021 р., 10:10

    Мега крута перемога!!!

  • О

    Олександр

    28 лютого 2021 р., 09:14

    РУХ - Молодці. Тільки Перемоги !!!

Схожі новини