FAVBET ЛІГА. БОЙОВА НІЧИЯ З «ВОРСКЛОЮ»

На гол Климчука з пенальті гості відповіли влучним ударом Цітаішвілі у другому таймі.

 

 

Середина лютого. Ніколи раніше львівський «Рух» не грав офіційних матчів так рано. Але матчу з «Ворсклою» у таборі «жовто-чорних» чекали з великим нетерпінням - мотивації підопічним Івана Федика додавала болюча поразка у першому колі (2:5). У старті проти полтавців - крім досвідчених виконавців, ще й перспективна молодь. Зокрема, словенський центрбек Давід Зец та хавбек Остап Притула. До слова, саме Остап на старті зустрічі мав нагоду вивести свою команду вперед - після його потужного удару з-за меж штрафного «Ворсклу» у стрибку врятував Різник. Гості огризнулись моментами Кане та Тілля - обидва не влучили у рамку. 

«Рух» і надалі продовжував комбінувати та розхитувати оборону суперників. Кондраков на фланзі елегантно обіграв Альюна, і лише надійні дії Яворського не дозволили м’ячу опинитись у Притули. Вже в наступній атаці Бойчук вдало обігрався в стіночку з Федорчуком і адресував пас у воротарський майданчик, та, на жаль, Кондраков не встиг замкнути цей простріл. До слова, Данііл завчасно був змушений покинути поле - в одному з верхових єдиноборств форвард «Руху» зазнав ушкодження і в підсумку поступився місцем Кухаревичу.

Активність господарів дала свої плоди на 17-ій хвилині. Альюн не за правилами зупинив Климчука у власному штрафному, і рефері зустрічі Юрій Іванов вказав на позначку. Климчук у притаманному йому стилі холоднокровно реалізував пенальті і вивів «жовто-чорних» уперед - 1:0!

По перерві «Ворскла» не залишала спроб відігратись. Пердута другим темпом мав можливість завершувати атаку своєї команду, але Бандуру підстрахували захисники. Зрештою, свого гості досягли на 52-ій хвилині. Цітаішвілі взяв гру на себе, прорвався до штрафного і влучно пробив у ближній кут - 1:1.  Близьким, аби знову вивести «жовто-чорних» уперед, був Климчук, але м’яч після його удару з лінії воріт вибив Пердута. А вже згодом рятувати свою команду довелось Різнику - Мисик зі штрафного цілив у кут, але кіпер ворсклян з труднощами зреагував на цей удар. У підсумку, 1:1 - бойова нічия з «Ворсклою» у першому офіційному матчі 2021-го року. 

 

 

Чемпіонат України. Favbet Ліга. 14 тур. «Рух» (Львів) - «Ворскла» (Полтава)  1:1 (1:0).

14 лютого 2021 року. Львів, «Арена Львів». Без глядачів.

Голи: Климчук, 17 (пен.) - Цітаішвілі, 52

Попередження: Зец, 32, Білий, 56. 

«Рух» (Львів): Бандура, Копина, Мисик, Зец, Білий, Федорчук, Карасюк, Притула (Русин, 73), Бойчук, Климчук, Кондраков (Кухаревич, 27).


loading...

1 коментарів

  • A

    Alex.

    14 лютого 2021 р., 21:15

    Все виглядало досить не погано по грі. Але будь-ласка потренуйте їх робити нормальні флангові передачі, бо на цей елемент важко дивитися без матів.!!!

Схожі новини