FAVBET ЛІГА. БОЛЮЧА ПОРАЗКА У РІДНИХ СТІНАХ

«Жовто-чорні» поступились «Десні» 0:4.

 

 

Напередодні гри з «Десною» тренерський штаб «жовто-чорних» зіткнувся з серйозними кадровими проблемами. Зокрема, це стосувалось захисту: через дискваліфікацію пропускав поєдинок Мисик, також через ушкодження не зміг допомогти команді Стаменковіч. Фланги оборони довірили Білому та Ґлісі. До слова, Ерік вперше з листопада минулого року вийшов у старті. Пару Зецу в центрі склав Сігурдссон. Довгоочікуваний дебют ісландця затьмарила його прикра помилка на 21-ій хвилині зустрічі. Рагнар невдало вибив м’яч, Тотовицький відпасував на Чепурненка, який точно пробив по воротах - 0:1. Наприкінці першого тайму рефері зустрічі Віталій Романов мав усі підстави призначати пенальті у ворота сіверян. Гітченко підчепив ногою у штрафному Кондракова, але суддя у цьому епізоді порушення з боку чернігівського гравця не побачив. Гості ж подвоїли перевагу ще до перерви: Тотовицький вивів на ударну позицію Картушова, який переграв Мисака - 0:2. 

У другому таймі «рухівці» пропустили ще двічі. Білий зіграв рукою у власному штрафному, і арбітр призначив пенальті. Будківський з точки пробив влучно. А через дві хвилини у дальній кут воріт «Руху» поцілив Гуцуляк. Гол престижу міг забивати Бойчук. Його на ударну позицію вивів Федорчук, але Паст скоротив кут обстрілу і відбив удар Богдана. У підсумку, 0:4 - повернення на СКІФ завершилось для «жовто-чорних» болючою поразкою від «Десни».   

 

Чемпіонат України. Favbet ліга. 17 тур. «Рух» (Львів) - «Десна» (Чернігів)  0:4 (0:2).

8 березня 2021 року. Львів, стадіон СКІФ. 980 глядачів.

Голи: Чепурненко, 22, Картушов, 43, Будківський, 63 (пен.), Гуцуляк, 65.

Попередження: Кондраков, 36, Ґліха, 40, Федорчук, 85.

 «Рух» (Львів): Мисак, Білий, Сігурдссон (Гагун, 46), Зец, Ґліха, Федорчук, Мартинюк (Сич, 46), Карасюк, Бойчук (Карабін, 84), Борячук (Климчук, 46), Кондраков (Кухаревич, 66).


loading...

1 коментарів

  • М

    Микола

    9 березня 2021 р., 18:44

    Прийшов на футбол і не впустили :) кажуть білет треба, пішов в касу... а там тільки готівкою можна розрахуватись. Банкомату збоку нема... мусів перти додому

Схожі новини