ЕМРЕ КАРААХМЕТОГЛУ – ВІЦЕПРЕЗИДЕНТ ФК «РУХ»

Новим віцепрезидентом «жовто-чорних» став головний координатор компанії ONUR GROUP UKRAINE Емре Караахметоглу. 
 


Під час львівського дербі почесний Президент «Руху» Григорій Козловський вручив новому віцепрезиденту клубну іменну футболку «жовто-чорних», а також подарункову футболку з автографами гравців команди.
 


Емре  КАРААХМЕТОГЛУ, віцепрезидент ФК «Рух»: «Надзвичайно приємно потрапити у таку велику дружню сім’ю під назвою «Рух». Наша компанія завжди підтримувала і продовжує підтримувати різні види спорту. Один з них – це футбол. Вже дуже давно знайомий із почесним Президентом «Руху» Григорієм Козловським. У нього дуже великі плани щодо розвитку клубу. Будується сучасна велика футбольна Академія. В клубі є дуже хороший та кваліфікований менеджмент. В «Руху» величезні перспективи. Нашій компанії дуже приємно бути частинкою цього проекту. OnurGroup Ukraine буде намагатися робити все для того, щоб «Рух» ставав ще сильнішим. Щодо моєї нової посади віцепрезидента, то сміливо можу сказати, що мені дуже приємно займати таку посаду. Це вперше у моєму житті я став віцепрезидентом футбольного клубу. Для мене це велика честь».
 


Григорій Козловський, почесний Президент ФК «Рух»: «Насправді, з Емре Караахметоглу ми знайомі дуже багато років. Це знайомство переросло у дружбу. Дуже приємно, що така компанія як Onur Group Ukraine із хорошою репутацією, яка будує дороги в Україні, є у нашій великій «жовто-чорній» сім’ї. Я щасливий і пишаюся тим, що ми рухаємося разом. Спільно нам буде легше будувати не лише дороги, а й футбольну команду. Тим паче, компанія Onur Group є знаною в цілому світі. Вони підтримують не лише футбол, а й інші види спорту. Тішить той факт, що разом ми будемо розвивати український футбол». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини