ЕЛЬНУР ВЕЛІЄВ: «ВІРЮ В ПОТЕНЦІАЛ СВОЄЇ КОМАНДИ»

Старший тренер команди «Рух» U-15 резюмував виступи підопічних у осінній частині Еліт Ліги ДЮФЛ України.

 

 

Команда Ельнура Велієва була сформована лише цього літа та дебютувала у Еліт Лізі ДЮФЛ Україні. У першій частині сезону «Рух» U-15 провів 10 ігор, у яких здобув 5 перемог, 3 нічиї та двічі зазнав поразки. У підсумку «рухівці» посіли перше місце у своїй групі з 18 очками, випередивши УФК «Карпати», які фінішували другими, на 2 очки.

 

 

Ельнур ВЕЛІЄВ, старший тренер «Руху» U-15: «Як нова команда, ми досить вдало виступили у першій частині сезону. Звичайно, є над чим працювати. Ми бачимо ті помилки, які допустили, тому будемо їх виправляти, працювати над ними під час перерви. Впевнений, що ми станемо ще краще».

«Жовто-чорні» вдало провели середину першої частини чемпіонату, а основні втрати очок ставались на початку сезону і наприкінці першого етапу змагань.

УСІ МАТЧІ «РУХУ» U-15 НА ПЕРШОМУ ЕТАПІ ЕЛІТ ЛІГИ ДЮФЛ

 

СуперникРезультатАвтори голів
«Прикарпаття» (Д)2:0Денисов, Кравець
«Мункач» (Д)1:2Черкес
«Львів» (В)2:2Денисов, Угринчук
«Карпати» (Д)1:0Денисов
«ВІК-Волинь» (В)1:0Акбарі
«Прикарпаття» (В)5:0Горін, Акбарі (2), Угринчук, Байдак
«Мункач» (В)2:1Горін, Денисов
«Львів» (Д)0:0 
«Карпати» (В)1:2Черкес
«ВІК-Волинь» (Д)2:2Крук, Мужиловський

 

Ельнур ВЕЛІЄВ, старший тренер «Руху» U-15: «Більшість гравців швидко адаптувались до вимог нашого тренерського штабу. У деяких цей процес зайняв певний відрізок часу. Ми всі розуміємо, що потрібен час на адаптацію. Вони вчились грати в зовсім інший футбол, зараз ми їх перевчаємо».

 

 

Найкращим бомбардиром команди став нападник та капітан Іван Денисов – у його активі 4 результативні удари. Трьома м’ячами відзначився Амір Акбарі, ще троє гравців забили по два голи і одним взяттям воріт відзначились ще 4 футболісти. Усього «Рух» забив своїм суперникам 17 м’ячів – найкращий показник серед команд своєї групи.

 

 

А лідером за показником ігрового часу став Владислав Фіцик - захисник провів на полі повні 10 матчів. Близькими до максимального показника ігрового часу також були Владислав Крук, Віталій Горін, Олександр Харечко та Іван Денисов.

Ельнур ВЕЛІЄВ, старший тренер «Руху» U-15: «Під час перерви в Еліт Лізі ДЮФЛ ми візьмемо участь у турнірі в Києві – там будуть виступати найкращі академії нашої країни. Також готуємось до поїздки в Польщу на міжнародний турнір, який відбудеться на початку грудня. Після повернення ми проведемо турнір на нашій Академії. І вже з 20 грудня дамо хлопцям перепочинок до 10 січня».

 

 

На другому етапі змагань команда Ельнура Велієва буде змагатись за вихід у плей-оф у групі А. Суперниками «Руху» U-15 будуть «Шахтар», «Динамо», ОК ім. І. Піддубного, «Мункач» та «Карпати».

Ельнур ВЕЛІЄВ, старший тренер «Руху» U-15: «Ми готові боротись проти «Шахтаря», «Динамо» та інших клубів у другій частині сезону. Я вірю в потенціал команди, в хлопців. Головне, щоб ми змогли навчити наших футболістів грати у той футбол, який ми пропагуємо».


loading...

3 коментарів

  • Е

    Евгений

    17 листопада 2021 р., 16:33

    Здравствуйте слидим с сыном за вашей командой и хотим пожелать вам в следующих этапах Чемпионата Украины ДЮФЛУ хороших,результативных игр?✌️⚽

  • Е

    Евгений

    17 листопада 2021 р., 16:25

    Здравствуйте слидим с сыном за вашей

  • Э

    Эвген

    17 листопада 2021 р., 16:22

    Здравствуйте слидим за ваше

Схожі новини