ДЖЕФЕРСОН: «ЛЮБЛЮ ГРАТИ В АТАКУВАЛЬНИЙ ФУТБОЛ, ХОЧУ БУТИ КОРИСНИМ»

Новачок «жовто-чорних» Джеферсон розповів про перші враження від перебування в «Русі» та про завдання, які він ставить перед собою в новому клубі.

 

 

– Я дуже радий приєднатися до футбольного клубу «Рух». Одразу видно, що це дуже хороша команда. З нетерпінням чекаю на найближчі товариські матчі. Якнайшвидше прагну дебютувати за «жовто-чорних». Зараз ми наполегливо тренуємося у дворазовому режимі. 

Я родом із бразильського міста Натал. Спершу футбол для мене був як хобі, улюблений вид спорту. Згодом я захотів присвятити життя футболу та розпочав ним займатись професійно. На щастя, 2019-го року мені вдалося потрапити в структуру «Греміо». Там я пройшов шлях від команди U-19 до U-23. Наступний мій виклик – це закріпитися у Європі. Потрапив у нове середовище з іншою новою культурою. Я це дуже ціную.

Від мого перебування у «Греміо» залишилися лише позитивні емоції. Це величезний досвід. Кожен у світі знає, що це великий бразильський клуб. Мені пощастило захищати кольори молодіжних команд «Греміо».

У мене завжди була мрія грати у футбол за межами Бразилії, особливо в Європі. Коли у мене з’явилася така пропозиція поїхати в клуб Української Прем’єр-ліги, я не довго думав. Звичайно, поговорив зі сім’єю. Дехто мене підтримав, а дехто – ні. Але рішення приймав я особисто. Прагну розвиватися, як професійний футболіст. Мені багато розповідали про «Рух». Коли я приїхав до Львова, то відразу оцінив інфраструктуру клубу. Вона просто неймовірна.

Я дуже люблю грати в атакувальний футбол. Моя позиція на полі – лівий захисник. Тренер мені завжди на тренуваннях каже, що потрібно йти вперед та допомагати партнерам по команді в атаці. Мені це дуже імпонує.

В «Русі» є багато талановитих гравців. Це помітно неозброєним оком. Від себе я обіцяю працювати на максимум і робити все можливе, аби грати в основному складі. Хочу бути корисним. Під час тренувань багато силової боротьби, велика конкуренція. Спробую реалізувати свій талант.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини