ДЮФЛУ. ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ 6 ОЧОК В ЕЛІТ ЛІЗІ

У дев’ятому турі Еліт ліги ДЮФЛУ «жовто-чорні» зустрічались з «Карпатами» – «рухівці» здобули 2 домашніх перемоги, але на виїзді, на жаль, поступились.

 

 

U-14. АФ «Рух» - УФК «Карпати» 2:0 (1:0).

Еліт ліга ДЮФЛУ. 9 тур. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Шелепінський, 26, Ясінський, 63.

АФ «Рух» U-14: Сірук, Чубко, Огородник, Залипка, Ясінський, Шелепінський, Зелінський (Вонсович, 50), Кашка (Куляк, 63), Жураєв, Лоїк (Лильо, 36), Слива (Кузик, 36).

Підопічні Назара Савицького повністю контролювали гру та ще до першого голу створили кілька небезпечних моментів. А вже на 26-ій хвилині капітан «жовто-чорних» Володимир Шелепінський відкрив рахунок у матчі. У другому таймі картина гри не змінилась – «рухівці» контролювали м'яч та час від часу створювали гострі моменти біля воріт суперника, один з таких завершився чудовим голом Ясінського. Гравець наважився на удар з гострого кута та не прогадав. Впевнена перемога «Руху» U-14 з рахунком 2:0.

U-15. УФК «Карпати» - АФ «Рух» - 2:1 (2:1).

Еліт ліга ДЮФЛУ. 9 тур. Львів, стадіон «Школярик».

Гол: Черкес, 12.

АФ «Рух» U-15: Харечко, Фіцик, Горін, Крук, Курилишин, Попович, Угринчук, Черкес, Акбарі, Бондар, Денисов.

Долю поєдинку вирішив перший тайм. Першими вперед вийшли «жовто-чорні» - на 12-ій хвилині Черкес вийшов віч-на-віч з голкіпером суперника та елегантно перекинув його – 1:0. Проте перевага «Руху» у рахунку тривала недовго, вже на 18-ій хвилині господарі поля відновили рівновагу, забивши після подачі з кутового. А на останній хвилині першого тайму «Карпати» вийшли вперед. Поразка для підопічних Ельнура Велієва – 1:2.

U-16. АФ «Рух» - УФК «Карпати» 2:1 (1:0).

Еліт ліга ДЮФЛУ. 9 тур. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Штокал, 16, Коваль, 58.

АФ «Рух» U-16: Бакус, Лапко, Паращук, Ярош, Цюрпалевич, Мікляш, Король, Штокал (Сороколіт, 77), Коваль (Бейзик, 65), Лемішко (Тарасевич, 80), Шайда.

Підопічні Володимира Безубяка активніше розпочали поєдинок та вийшли вперед вже на 16-ій хвилині – Штокал вдало зіграв на добиванні. Після цього гра дещо вирівнялась і на початку другого тайму гостям вдалось зрівняти рахунок. Обидві команди були налаштовані на перемогу та обмінювались атаками. Майстернішими виявились гравці «Руху». На 58-ій хвилині Коваль скористався помилкою захисника «Карпат» та встановив остаточний рахунок у матчі – 2:1.

U-17. УФК «Карпати» - АФ «Рух» - 5:0 (2:0).

Еліт ліга ДЮФЛУ. 9 тур. Львів, стадіон «Школярик».

АФ «Рух» U-17: Ванівський, Стрюков, Гришкевич, Соломка, Дрозд, Бойко, Рожко, Ковалюк, Гаджиєв, Присяжнюк, Панченко.

Підопічні Анатолія Беляя на жаль, не змогли реалізувати свої моменти у матчі проти «Карпат». Натомість господарі поля двічі відзначились у воротах «Руху» ще у першому таймі. У другій половині зустрічі «жовто-чорні» пропустили ще тричі. У підсумку – поразка 0:5.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини