ДЮФЛУ. ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗДОБУЛИ 10 ОЧОК В ЕЛІТ ЛІЗІ

У сьомому турі Еліт ліги «жовто-чорні» забили 7 голів, здобули три перемоги та одну нічию і одноосібно посідають перше місце у загальному заліку ДЮФЛУ.

 

 

U-14. АФ «Рух» - «Львів» 3:0 (3:0).

Еліт ліга ДЮФЛУ. 7 тур. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Клеутін, 26, Слива, 28, Деркач, 35.

АФ «Рух» U-14: Клименко, Чубко, Огородник, Вонсович (Ясінський, 36), Залипка (Куляк, 62), Шелепінський, Лоїк (Лильо, 61), Слива, Назаренко (Кашка, 52), Деркач, Клеутін (Жураєв, 48).

Підопічні Назара Савицького значно переважали суперника за грою та вирішили долю поєдинку ще у першому таймі. На 26-ій хвилині Клеутін зіграв на добиванні, відкривши рахунок у матчі. Вже через 2 хвилини перевагу «Руху» подвоїв Слива. А наприкінці першого тайму Деркач зробив рахунок 3:0. У другому таймі «жовто-чорні» спокійно довели справу до логічного завершення – впевненої перемоги.

U-15. «Мункач» - «Рух» - 1:2 (0:1).

Еліт ліга ДЮФЛУ. 7 тур. с. Дерцен, НТБ МФА.

Голи: Горін, 22, Денисов, 37.

АФ «Рух» U-15: Харечко, Фіцик, Горін (Дзюнь, 69), Крук, Кравченко (Дяк, 50), Попович (Богун, 55), Угринчук, Черкес (Кравець, 45), Акбарі (Байдак, 60), Бондар (Мужиловський, 62), Денисов.

«Рух» мав перевагу у першому таймі, яку втілив у забитий м'яч на 22-ій хвилині. Після подачі з кутового м'яч відлетів до Горіна, а той вдало зіграв на добиванні – 1:0. Вже на перших хвилинах другого тайму підопічні Ельнура Велієва подвоїли свою перевагу – відзначився Денисов. «Мункач» спромігся на гол престижу, та все ж програв – 1:2.

U-16. АФ «Рух» - «Львів» 2:1 (1:0).

Еліт ліга ДЮФЛУ. 7 тур. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Коваль, 6, Штокал, 73.

АФ «Рух» U-16: Бакус, Лапко, Григораш, Ярош, Цюрпалевич, Мікляш (Хомич, 58), Король (Сороколіт, 80+2), Лемішко, Коваль (Штокал, 41), Бейзик (Тарасевич, 64), Шайда.

Підопічні Володимира Безубяка активніше розпочали поєдинок та вийшли вперед на початку матчу – відзначився Коваль. У другій половині зустрічі гості змогли зрівняти рахунок, але рівновага тривала недовго. На 73-ій хвилині Штокал після прострілу партнера встановив остаточний рахунок у матчі – 2:1.

U-17. «Мункач» - «Рух» - 0: 0.

Еліт ліга ДЮФЛУ. 7 тур. с. Дерцен, НТБ МФА.

АФ «Рух» U-17: Ванівський, Стрюков, Гришкевич, Соломка, Дрозд, Бойко, Рожко, Ковалюк, Гаджиєв, Присяжнюк, Панченко.

«Рухівці» мали моменти в обох таймах, але так і не змогли відзначитись у воротах «Мункача». Проте є і позитив – «жовто-чорні» втримали свої ворота на замку. У підсумку нульова нічия для підопічних Анатолія Беляя.

 

 

Після цього туру «Рух» вийшов на чисте перше місце у загальному заліку Еліт Ліги ДЮФЛУ. «Жовто-чорні» після 7 турів мають в активі 62 очки.


loading...

1 коментарів

  • Р

    Романа

    17 жовтня 2021 р., 19:20

    Добрий вечір. Чому немає світлин з домашнього матчу?

Схожі новини