ДВА «РУХІВСЬКІ» ДЕБЮТИ В МАТЧІ З «ЧОРНОМОРЦЕМ». ВРАЖЕННЯ ФУТБОЛІСТІВ

У перенесеному поєдинку 14-го туру УПЛ проти «Чорноморця» (2:2) у складі «жовто-чорних» дебютували Віталій Холод та Ілля Квасниця.

 

 

Для «жовто-чорних» цього сезону відбувається період дебютів молодих футболістів у стартовому складі. Їх уже 8. До воротаря Дмитра Ледвія, захисників Дениса Слюсара, Богдана Слюбика, Андрія Кітели та півзахисників Руслана Непейпієва, Дениса Підгурського приєдналися захисник Віталій Холод і півзахисник Ілля Квасниця.

Таким чином кількість «рухівців» у всіх турнірах збільшилася до 119-ти, в тому числі до 59-ти в Українській Прем’єр-лізі.

Ілля та Віталій поділилися враженнями від перших матчів за основну команду «Руху» та розповіли про своє бачення перспектив у складі «жовто-чорних».

ВРАЖЕННЯ ВІД ДЕБЮТУ

Ілля КВАСНИЦЯ: «Дуже приємно, що тренерський штаб надав мені шанс дебютувати за основну команду, повірив у мене, випустив на поле на цей матч. Я намагався підсилити гру, потрібно було зрівнювати рахунок. Можна було навіть виграти, в останні хвилини в нас виникали моменти для цього. Мені задається, що вдалося добре дебютувати».

Віталій ХОЛОД: «Були дуже позитивні емоції. Я вже давно налаштовувався. Дякую тренерському штабу за довіру, що в такій грі за такого рахунку (на той момент «рухівці» програвали 0:2 – прим.) не побоялися мене випустити. Думаю, що я теж допоміг команді. Хоча ми в підсумку і не виграли, але відігратися з 0:2 – це непросто».

 

 

РІЗНИЦЯ МІЖ МАТЧАМИ ОСНОВНИХ СКЛАДІВ І U-19

Віталій ХОЛОД: «Це відчувається. На приклад, якщо у матчі команд U-19 допустиш помилку, навіть дитячу, то тебе можуть пробачити, тому що футболісти ще не досвідчені. А тут уже дорослий футбол, який трохи інший. Ледь не кожна така помилка закінчується голом. Набагато вищий рівень, і ціна помилки дуже велика».

Ілля КВАСНИЦЯ: «Різниця однозначно є. У матчах головних команд більша напруга, більші швидкості на футбольному полі. Це відразу дається взнаки, коли вступаєш у гру. Зрозуміло, що тут складніше, але потрібно використовувати те, що вмієш. Зокрема, я намагався брати гру на себе».

 

 

НАСТАНОВИ ТРЕНЕРІВ

Ілля КВАСНИЦЯ: «Після матчу тренери похвалили всю команду, сказали, добре, що вирвали нічию. Мою гру особливо не аналізували. Лише відзначили, що добре вийшов, трохи підсилив. А так – нічого такого».

Віталій ХОЛОД: «Коли виходив на другий тайм, тренери сказали мені спокійно та впевнено грати, нічого не боятися. Розумів, що у другому таймі ми будемо намагатися чимшвидше відігратися, знав, що «Чорноморець» більше сяде в оборону, буде діяти за рахунком. Так воно і сталося. Я дуже задоволений, що нам вдалося відігратися. Шкода, що не виграли, але все ж одне очко заробили».

ПРО ПЕРСПЕКТИВИ

Віталій ХОЛОД: «Поки що значних висновків робити не варто, я зіграв тільки одну гру за основу. Але бачу, що тренери задоволені, напевно, сподобалася моя гра, тим більше, що я вийшов на поле у важкий для команди момент. Чи відчуваю себе повноцінним гравцем основної обойми? Я постійну тренуюся з першою командою, і це для мене дуже великий досвід. Кожна хвилина на футбольному полі – це для мене надзвичайні емоції. Я готовий виходити на поле на хвилину, дві, 15 хвилин і викладатися на 100 відсотків.

Ілля КВАСНИЦЯ: «Буду працювати для того, щоби залишатися в основній обоймі першої команди «Руху». Сподіваюся, що в мене все вийде».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини