ДОСИТЬ ПРИКРИВАТИСЯ ЗА СПИНАМИ СВОЇХ ПРАЦІВНИКІВ!

Українська асоціація футболу запустила інформаційну кампанію проти «Руху» за участю легенд українського футболу, які зараз є високопосадовцями Української асоціації футболу. 
 


Голова Комітету національних збірних команд Мирон Маркевич в інтерв’ю на сайті news.depo.ua зазначив наступне: 

«Я не знаю хто і кого тут хоче підставити, але є конфлікт, і його треба вирішувати, бо воно нікому не потрібно. Є хороший стадіон «Львів Арена», і треба, щоб він жив. І я б хотів, щоб наші львівські клуби все-таки знайшли компроміс і грали на цьому стадіоні. Це один із найкрасивіших стадіонів Європи, а там (на стадіоні «Україна», - ред.) життя немає… Оце для мене є головним, і я закликаю наші команди все-таки знайти компроміс і грати на стадіоні «Львів Арена». І безпека, і як я вже сказав – там приємно грати».

Вельмишановний Мироне Богдановичу, футбольний клуб «Рух» не зобов’язаний «знаходити компроміс» з «Ареною Львів», адже ті умови, які пропонує керівництво цього державного комплексу є неприйнятними на маніпулятивними. І ще – щодо безпеки на «Арені Львів» також є чимало запитань. Про що свідчить державний аудит «Арени Львів», який ми публікували раніше.

Також хотіли б звернути увагу горе-журналістів-маніпуляторів і їх замовників з УАФ, що заголовок матеріалу ніяк не корелюється зі змістом коментаря Маркевича. За вуха притягнута фраза ніби-то Маркевича, що «львівські клуби повинні припинити шантаж» яскраво свідчить про те, що в УАФ почало дуже сильно «підгорати» в одному місці через позицію ФК «Рух» щодо дій очільників українського футболу. 

Також у цьому ж матеріалі на сайті news.depo.ua зазначена наступна інформація: 

«Нагадаємо, що два львівські клуби ФК «Рух» і «Львів» хотіли грати на стадіоні «Арена Львів» за третину від реальної вартості оренди – 105 тис. грн.».

Вимагаємо спростувати цю інформацію, яка є неправдивою. ФК «Рух» вже спростовував цей очевидний фейк на офіційному сайті. Клуб готовий був прийняти умови керівництва «Арени Львів» у розмірі 210 000 грн., але через додаткові витрати, які почала виставляти Арена, не пішов на ці умови. А згодом від керівництва «Арени Львів» надійшла нова пропозиція у розмірі 270 000 грн. 

А от перший віце-президент УАФ Олексій Михайличенко у коментарі сайту apostrophe.ua заявив, що стадіон «Україна» не відповідає нормам безпеки і може призвести до травматизму футболістів.

«Я дуже люблю стадіон «Україна» і провів як гравець і тренера на ньому багато матчів. Але сьогодні він не відповідає регламенту, і як тренер я б не наважився виводити команду на це поле, цей стадіон, який не відповідає нормам безпеки, який може вести до травматизму для моїх гравців... Вважаю, що цього робити не можна».

Олексію Олександровичу, ми глибоко переконані, що ваша «любов» до стадіону «Україна» є багатогранною і різною. Можемо вас запевнити, що вам не доведеться виводити на стадіон «Україна» футболістів «Руху», і гра на полі цього стадіону не несе жодної загрози безпеці гравцям. Приїжджайте до Львова та переконайтеся у цьому особисто. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини