ДО СТАРТУ СЕЗОНУ ГОТОВІ. ТРЕНУВАННЯ «ЖОВТО-ЧОРНИХ»

 

«Рухівці» розпочали завершальний тренувальний цикл перед першим поєдинком у новому сезоні Української Прем’єр-ліги. Перший суперник – «Металіст-1925».

Ранкова сесія «жовто-чорних» пройшла у атмосфері позитиву. Вже на старті заняття команда дружньо привітала тренерів Бориса та Григорія Баранців, які у цей день святкують свої уродини. 

Загалом тренування було спрямоване на інтенсивність та фізичні навантаження. Підопічні Івана Федика працювали на різних станціях та виконували ігрові серії 2х2 та 1х1. Також «рухівці» налагоджували ігрові взаємозв’язки.
 


Ярослав МАРТИНЮК, капітан ФК «Рух»: «Із позитивними емоціями підходимо до матчу з «Металістом-1925». Дуже довгий період не було вже офіційних поєдинків. Ми наполегливо готувалися. Насправді, вже зачекалися на ігри УПЛ. Під час підготовки зіграли чимало спарингів. У нашої команди – бойовий настрій. Гадаю, у нас все вийде. Тренерський штаб нас виводить на певний пік форми.

Сьогодні було досить цікаве тренування. Ігри два в два, один в один – це завжди виснажливо, але водночас цікаво. Ми насолоджувались цим заняттям.  

Коли ми вийшли в УПЛ, нам було дуже важко. Сподіваюсь, їм також буде непросто (Сміється). Ми дуже серйозно налаштовуємось на цей матч. Прагнемо перемогти».

До матчу з дебютантом УПЛ «Металістом-1925» «жовто-чорні» підходять без втрат. Дебютувати у першому офіційному матчі у новому сезоні можуть і четверо новачків «Руху» – Юрій Паньків, Орест Кузик, Фабрісіо Альваренга та Павло Оріховський.
 


Віталій РОМАНЮК, старший тренер ФК «Рух»: «Щодо наших новачків, то вважаю, що вболівальники зможуть побачити когось на полі вже у першому матчі. Хлопці звикають до команди, до тактичних напрацювань, тому все можливо.

Команда добре провела збори. Ми виконали весь об’єм роботи, який запланували, відтак, із хорошим настроєм готуємось до першої офіційної гри в сезоні. 

«Металіст-1925» – дуже хороша команда. Переглядали їхні матчі у Першій лізі, спаринги у міжсезонні. Можу сказати, що у харків’ян збалансований склад. Гравці добре володіють м’ячем. За якістю гри «Металіст-1925» була однією з найкращих команд Першої ліги в минулому сезоні. Проаналізувавши їхні поєдинки, зазначу, що ми поважаємо їх, але точно не боїмося. Підберемо тактику на гру, налаштуємо хлопців і в бойовому настрої поїдемо до Харкова. 

Особисто я задоволений тим, що у цьому сезоні виступатиме 16 команд в УПЛ. В такій великій футбольній країні, як наша, в елітному футбольному дивізіоні повинно бути щонайменше 16 команд».

Вже у п’ятницю «жовто-чорні» візьмуть курс на Харків, де в неділю, 25-го липня, поміряються силами із дебютантом УПЛ «Металістом-1925». Початок протистояння о 17:00.

Більше світлин з тренування – у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини