ДНІПРО-1 – РУХ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри протистояння у Дніпрі.
 


«Рух» одну з трьох своїх найбільших перемог в УПЛ здобув саме в матчі з «Дніпром-1». Минулого сезону в рідних стінах «жовто-чорні» забили у ворота суперника одразу 4 м’ячі, що є найбільшим показником для львів’ян за одну гру. Тоді матч завершився з рахунком 4:1.

«Рух» на полях суперників не перемагає в УПЛ впродовж 5-ти ігор поспіль: 3 нічиї та 2 поразки. А ще «жовто-чорні» в гостях пропускають голи в УПЛ впродовж рекордних для клубу 5-ти ігор – 7 м’ячів.

У стартових чотирьох турах цього сезону дніпряни набрали 7 очок: перемога над «Чорноморцем» (3:0) та «Маріуполем» (2:1), нічия з «Ворсклою» (2:2) та поразка від «Десни» (1:2). 

Історія протистоянь «Руху» та «Дніпра-1» нараховує 4 поєдинки: два матчі відбулись у рамках Першої ліги і ще два протистояння – в УПЛ. У Першій лізі команди зустрічались між собою у сезоні 2018/2019. Вдома «жовто-чорні» поступилися 1:3, а на виїзді «рухівці» програли – 0:3. А от в УПЛ статистика вже на користь «Руху». Минулого сезону саме в матчі з «Дніпром-1» львів’яни на «Арені Львів» здобули першу перемогу в УПЛ з рахунком 4:1, а в заключному матчі сезону на останніх хвилинах «жовто-чорні» вирвали нічию – 1:1. 

У матчі 5-го туру УПЛ проти «Руху» через дискваліфікацію «Дніпру-1» точно не допоможуть Олександр Піхальонок та Франчіско Ді Франко, які отримали вилучення у попередньому турі в матчі з «Десною». 
 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини