ДЕНИС ПІДГУРСЬКИЙ: «МІЙ ДЕБЮТ ВДАВСЯ, ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ»

19-річний півзахисник Денис Підгурський дебютував за основну команду «Руху» в УПЛ у матчі з «Олександрією» (1:1).

 

 

– Після дебюту емоції позитивні. Насамперед я хотів би подякувати тренерському штабу, всім хлопцям із команди, тому що вони мене підтримували. А найбільше хочу подякувати своїй сім’ї, своєму татові, тому що він мене з дитинства підтримує, і цей дебют для нього також.

Я був готовий до гри. Леонід Станіславович мене попередив, що я сьогодні дебютую. Ще за день до матчу знав, що вийду на поле. Але так сталося, що Остап Притула отримав досить важку травму, в нього перелом, бажаю йому здоров’я, тому я ввійшов у гру, можна сказати, зашвидко, ще в першому таймі.

Чесно кажучи, важко було входити в гру, тому що це відбулося без розминки, неочікувано. Але мене підтримали наші досвідчені футболісти – Олексій Довгий, Юрій Паньків. Це мене завело, і зараз я вважаю, що мій дебют вдався.

На мою думку, ми переграли суперника, в нас було доволі багато моментів – і в першому таймі, і в другому, зокрема, Таллес міг забивати. Але ми не реалізували нагоди, і десь потім трохи підсіли. До того ж, суддівство було не досить упевнене, червона картка, як на мене, не заслужена, у першому таймі чистий пенальті на Климчуку. Тому вважаю, що в нас сьогодні вкрали перемогу.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини