ДЕНИС ПІДГУРСЬКИЙ: «МАКСИМАЛЬНО НАЛАШТУВАЛИСЯ І ВИГРАЛИ ЦЕЙ МАТЧ»

Капітан «Руху» U-19 Денис Підгурський розповів, які емоції переживають «жовто-чорні» після перемоги над «Галатасараєм».

 

 

– Емоції в нас, звичайно ж, позитивні. Ми пройшли дуже сильного суперника. Рахунок – то таке, але це насправді дуже хороша команда. Дякую тренерському штабу, тому що наші тренери повністю їх розібрали роботу. Хлопці теж виконали дуже великий обсяг роботи. Тому дякую всім.

Перед грою, я, як капітан, просив хлопців, щоби вони забули першу гру. Тому що, ми знаємо, у футболі всяке буває – і з 0:4 відігравалися. Добре, що всі налаштувалися на максимальному рівні і виграли цю гру.

Я думаю, що переломним моментом у матчі стало вилучення у складі «Галатасарая». Їх стало менше, а ми й до цього намагалися їх накривати один в один, а після цього моменту нам стало легше це робити. Ми частіше забирали в них м’яч, вони взагалі не могли нічого створити.

Ми ж не використали доволі багато моментів за рахунку 1:0. У перерві після першого тайму нас тренери добряче струсонули, щоби ми десь не просіли емоційно. Тому ми завелися, вийшли на другий тайм і зробили свою справу. Будемо працювати над реалізацією моментів у тренувальному процесі, і я думаю, що надалі буде краще.

Не хочу нікого виокремлювати, вся команда заслужила на цю перемогу. Причому не тільки ті, хто перебував безпосередньо на грі, а й багато з тих, хто залишився у Львові, але допомагає нам у тренувальному процесі. Всім дякую, хто приклався до цього успіху.

Після закінчення матчу в нашій роздягальні танцювали всі – хто як уміє і хто як може. Емоції дуже позитивні, чудово все!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини