ЧОТИРИ ФУТБОЛІСТИ «РУХУ» ЗІГРАЛИ ЗА ЗБІРНУ УКРАЇНИ U-19 З ДАНІЄЮ В ЕЛІТ-РАУНДІ ЄВРО-2023

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2004-го року народження) поступилися і в другому матчі еліт-раунду кваліфікації Євро-2023. Після поразки від Люксембурга (1:2) «синьо-жовті» з таким же рахунком поступилися і Данії.

У стартовому складі української команди вийшли воротар Юрій-Володимир Герета, захисники Богдан Слюбик, Віталій Холод і Андрій Кітела. Вони провели на полі весь поєдинок.

 

 

У першому таймі підопічні Сергія Нагорняка володіли ініціативою та цілком справедливо повели в рахунку – пасом від Горбача скористався Царенко. Однак згодом пропустили прикрий гол у роздягальню. А на початку другої частини поєдинку данці зуміли вийти вперед.

За статистичними показниками українська команда перевершила суперників (10 на 5 – за ударами по воротах), але бажаного результату це не принесло. Зокрема, відпрацьовуючи в захисті, активно допомагав атакувальним гравцям Слюбик, який взяв участь щонайменше в трьох перспективних атаках «синьо-жовтих». Інші «рухівці» – Холод, Кітела та Герета – теж активно та корисно провели гру. Та, на жаль, від поразки це не врятувало.

Нагадаємо, що в стартовому матчі українські юнаки поступилися Люксембургу (1:2). Після невдачі з данцями команда Сергія Нагорняка втратили шанси на вихід у фінальну стадію Євро-2023 (U-19), адже туди потрапить лише переможець групи.

В останньому матчі еліт-раунду – у вівторок, 28-го березня (початок – 19:00), – українці зіграють проти збірної Іспанії.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини