БРАЗИЛЕЦЬ ЕДСОН ПОВЕРНУВСЯ В «РУХ»

 

Бразильський опорний півзахисник Едсон Фернандо да Сілва Ґомеш після майже річної оренди в «Атлетіко Гояніенсе» знову приєднався до «жовто-чорних».

Едсон підписав контракт із львівським «Рухом» у січні 2022-го року, після чого готувався до дебюту у складі львівської команди навесні минулого року. Однак через широкомасштабне вторгнення Росії в Україну відновлення сезону скасували. Тож у квітні бразильський півзахисник на правах оренди до кінця року перейшов до «Атлетіко Гояніенсе».

24-річний футболіст набрався досвіду в матчах проти іменитих суперників у чемпіонаті Бразилії, Кубку Лібертадорес, Кубку Судамерікана. А тепер повернувся до стану «жовто-чорних».

Едсон діє на позиції опорного півоборонця, однаково добре руйнує атаки суперників і розганяє комбінації своєї команди. Він є вихованцем клубу «Алекрін», який виступає у Лізі Потігуар – чемпіонаті штату. За дорослу команду дебютував ще у 17-річному віці. Провівши 4 сезони у рідному клубі, перебрався у «Глобо» з бразильської Серії C, а вже за декілька місяців з Едсоном підписав контракт представник елітного футбольного дивізіону Бразилії «Байя».

За першу команду нового клубу дебютував влітку 2020-го року в чемпіонаті штату, а вже у вересні того ж року зіграв свій перший матч у бразильській Серії А проти «Фламенго».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини