БОРЯЧУК ТА МАРТИНЮК – ПРО СПАРИНГ ІЗ «ВЕРЕСОМ»

Коментарі «рухівців» після переможного товариського матчу з рівненським клубом.
 


Андрій БОРЯЧУК, гравець ФК «Рух»: «Завжди приємно перемагати. І не важливо, товариський це матч чи офіційний. Вважаю, поєдинок ми провели добре. Помітно, у чому нам ще потрібно додавати упродовж зборів. Була спека, відтак, ми були втомленими вже у другій половині гри, тож потрібно було більше, як-то кажуть, включати голову на полі та грати більш вміло у тактичному плані, ніж суперник. Вітаю команду з перемогою. 

Інколи, як на мене, асистенти арбітра припускалися помилок. Коли я вибігав віч-на-віч з воротарем «Вереса», бригада арбітрів фіксувала незрозумілі офсайди. Загалом, справді, у мене було багато моментів. Звичайно, хотів би забивати у кожному епізоді. Для цього і є товариські матчі, де потрібно відпрацьовувати ігрові моменти. Повинні в хорошій формі та з холодною головою підійти до офіційних ігор. 

Під час забитого голу, коли наш захисник віддавав мені передачу, я помітив біля себе Юрія Климчука і одразу прийняв рішення, що буду саме йому пасувати. Ми майстерно обігрались у стінку, я обіграв на швидкості оборонця «Вереса» і перекинув м’яч через голкіпера. Забитий м’яч вийшов досить гарним».
 


Ярослав МАРТИНЮК, гравець ФК «Рух»: «Гра була дуже цікавою. На перших хвилинах вдалось стримувати суперника. На старті поєдинку в них було більше агресії. Згодом заспокоїли гру, взяли її під контроль і довели до логічного завершення. У певних аспектах ми переважали нашого суперника, у чомусь вони були кращими за нас. Потрібно враховувати той факт, що під час зборів усі грають під навантаженнями. Задоволенні, що перемогли. Незважаючи на те, що це збори, прагнемо здобувати перемогу в кожному матчі. Ми точно були кращими в реалізації своїх моментів. Ми забили, вони – ні. Переконаний, що в чемпіонаті буде зовсім інша гра. Тим паче, це вже буде третій матч УПЛ у новому сезоні».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини