БАРБЕКЮ ВІД «ГАЛИЦЬКОЇ СВІЖИНИ» ТА ЗАГАЛЬНОКОМАНДНИЙ ВІДПОЧИНОК НА ПРИРОДІ

 

«Рухівці» після важкого тренувального циклу усі разом посмакували м’ясними смаколиками біля озера та весело провели час. 

Тренерський штаб та керівництво клубу влаштували день релаксу для «жовто-чорних». Хлопці куштували фірмову продукцію преміум партнера «Руху» – компанії «Галицька Свіжина». Разом із футболістами участь у тімбілдингу взяли дівчата, дружини та діти гравців.
 


Валерій ФЕДОРЧУК, гравець ФК «Рух»: «Враховуючи мій футбольний досвід, можу сказати, що такий захід – це великий плюс. Тут ми гуртуємо наш колектив. Також дуже приємно, що наші другі половинки багато спілкувалися між собою. Це додає правильної та позитивної енергетики команді. Згодом це буде даватися взнаки під час тренувань та ігор. Завжди потрібно збиратися у неформальній атмосфері. Це важливий фактор для наших майбутніх перемог».

Команда професіоналів компанії «Галицька Свіжина» приготувала для «жовто-чорних» чимало м’ясних страв: стейки, шашлики, реберця тощо. 
 


Тарас ЛИСИЙ, власник компанії «Галицька Свіжина»: «Насамперед хотів би відзначити, що тут відчувається справжній командний дух. Команда «Галицької Свіжини» пригощала команду «Рух», а згодом «жовто-чорні» будуть тішити всіх нас своїми перемогами. Панує сімейна атмосфера. Хлопці разом зі своїми сім’ями багато жартували. Вони трішки перевели подих та відпочили від фізичних навантажень. Ми готові підтримувати «Рух». Маємо з командою певні домовленості. Доповнюємо один одного: бездоганна команда, бездоганний наш шеф-кухар і, як наслідок – чудовий результат. Разом дбаємо про те, щоб прославити Галичину».

Також для гравців свою фірмову страву приготував виконавчий директор «Руху» Ростислав Пузанський. Тушкована картопля з овочами смакувала по-особливому. 
 


Ростислав ПУЗАНСЬКИЙ, виконавчий директор ФК «Рух»: «Нічого не смажив, а навпаки тушкував, адже футболісти повинні харчуватися правильно. Все виконав професійно, як книжка пише (Сміється). 

Насправді, такий захід зміцнює колектив та покращує атмосферу. Як тільки з’являється нагода, ми одразу стараємось щось подібне організувати. Це приємний сюрприз для нашої команди. Зараз хлопці отримують серйозні фізичні навантаження. Їм важко, тому потрібно вміти розслабитись».

Також спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький вручив нагороду кращому гравцю минулого сезону. Нагадаємо, ним вболівальники обрали Юрія Климчука. 
 


Юрій КЛИМЧУК, гравець ФК «РУХ»: «Коли у соцмережах «Руху» відбувалось голосування, я відпочивав. Про те, що переміг, дізнався від дівчини. Був дуже радий. Хотів би подякувати уболівальникам. Для мене це дуже важлива нагорода. Буду грати ще краще і в наступному сезоні.

Дуже класно провели час на природі. М’ясо було просто чудове. Скажу вам відверто, настільки смачного м’яса я ще не їв. Все дуже сподобалось. Особливо смакували реберця. Вважаю, що такі неформальні заходи є дуже важливими. Ми ще більше гуртуємось і відчуваємо себе, немов одна велика сім’я». 

Сьогодні у команди вихідний, а вже завтра «жовто-чорні» знову зберуться на Академії «Руху» та продовжать підготовку до сезону. Найближчий спаринг заплановано на суботу. В суперниках – тернопільська «Нива».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини