БАНДУРА І СТАМЕНКОВІЧ - ПРО МАЙБУТНЮ ГРУ З «ІНГУЛЬЦЕМ»

Гравці «Руху» напередодні недільного поєдинку розповіли про настрій в команді, тренувальний процес та оцінили майбутнього суперника.



МІЛОШ СТАМЕНКОВІЧ, захисник ФК «Рух» (Львів): «До гри з «Інгульцем» готуємось, як на кожну попередню. Ставимо перед собою максимальні завдання. В неділю нам потрібна перемога. Так, ця гра дуже важлива у турнірному плані, але ми в команді вже звикли до тиску. Попри невдалі результати, ніхто не падає духом. Три очки у недільній зустрічі насамперед будуть дуже важливі у психологічному плані. Ми здобудемо ще більшу впевненість у своїх силах, стане легше грати у майбутніх поєдинках.


Як на мене, одне очко на виїзді з «Минаєм» - це доволі непоганий результат. Могли в Ужгороді як перемогти, так і програти. Гру контролювали, але є моменти, особливо в атаці, над якими ще треба працювати. Якраз цим і займаємось на тренуванні, бо в останніх матчах нам бракує реалізації. Але тішить те, що в попередній зустрічі вдалось втримати свої ворота на замку. В команді хороша атмосфера, ми з хорошим настроєм готуємось до «Інгульця». Будемо грати лише на перемогу».



ОЛЕКСАНДР БАНДУРА, воротар ФК «Рух» (Львів): «Знаю, вболівальники очікують від нас перемоги. Ми теж очікуємо на неї. Настрій у нас хороший. Намагався на тренуванні трішки підтравлювати, заводити партнерів, щоб ті ще більше викладались на полі. Ми зіграли внічию на Закарпатті, тепер з новими силами готуємось до «Інгульця».



Вивчаємо суперника, шукаємо його слабкі сторони, а коли знайдемо, будемо по них бити. Суперник дуже серйозний. Ось уже кілька сезонів грають практично одним складом. Є в них такі досвідчені гравці, як Шуст і Бартуловіч. Намагаються грати у футбол через короткий пас, але і не цураються довгих передач. На перший план у неділю вийде боротьба. Хто виграє підбори, той виграє гру».



loading...

0 коментарів

    Схожі новини