АНДРІЙ КІТЕЛА: «МИ НА 100 ВІДСОТКІВ ЗАСЛУЖИЛИ НА ЛІДЕРСТВО В ЧЕМПІОНАТІ»

17-річний захисник «Руху» U-19 Андрій Кітела в матчі з «Чорноморцем» U-19 (2:0) уперше зіграв у ролі капітана «жовто-чорних».

 

 

– Ми володіли повною перевагою під час матчу – на всіх ділянках поля та за всіма компонентами: і за володінням м’яча, і за ударами, і за кутовими, і за іншим. Взагалі – контролювали гру. Довго не могли забити, тому що «Чорноморець» дуже притиснувся до своїх воріт. Не знаю, чи вони боялися грати високо проти нас, чи не хотіли, але у зв’язку з цим важко було їх розкривати. Ми тричі влучили в штанги під час поєдинку. Трохи був нефарт у нас. Але слава Богу, що таки забили голи та виграли гру.

Так, я вперше вийшов на поле за «Рух» із капітанською пов’язкою. Її мені передав Денис Підгурський, який сьогодні не грав. Звичайно, якщо вже мені довірили роль капітана, то хотілося виграти цей перший для мене матч у такому статусі, допомогти команді вийти на перше місце перед зимовим відпочинком. Добре, що так і сталося.

До того ж, для нас було на 100 відсотків принципово фінішувати 2022-го року на першому місці, тому що ніхто не знає, що відбуватиметься далі. Віримо, що все складеться добре, але ніхто не може спрогнозувати, що буде з чемпіонатом після зими, тому ми обов’язково мали знову повернутися на перше місце.

Тим більше, що ми однозначно заслужили на лідерство в турнірній таблиці. Цього сезону ще нікому не програли, наші конкуренти втратили більше очок і мають уже програші. З такими командами, як «Шахтар» і «Динамо», ні за грою не поступалися, ні за рахунками, «Динамо» обіграли, зі «Шахтарем» зіграли внічию, «Олександрія» так само бореться за чемпіонство, але ми і в неї виграли. Тому, на мою думку, все закономірно.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини